Lányok, nektek komolyan kényelmes a magassarkú hordása?
nem dehogy is.. esetleg a telitalpú az.. :)
16/l
Én jól érzem magam benne... :D Kényelmesnek nem mondanám, de nem is borzalom abban topogni...
20L
Az olyan magassarkú aminek vastag a talpa is és tűsarka van, az kényelmes, mert nem érzem a köveket benne és felfog egy nagy részt így olyan, mintha csak magasabban járnék! Nekem kényelmes a magassarkú, csak akkor nem, ha kb. reggeltől estig egyfolytában lábon vagyok benne és gyaloglok megállás nélkül, nekem csak akkor fáj a lábam és akkor fárad el a lábam, de amúgy nem! Szóval kényelmes!
28/N
amúgy köszi a válaszokat:)
akkor tehát van ami kényelmes is:p
Ha nem olyan magas az a sarok,hanem viszonylag normális és jó a kialakítása a saroknak is meg a cipőnek is,akkor lehet kényelmes,főleg ha rak bele az ember ilyen zselés párnácskát.
Hasonló S.Oliverem van és ez a legkényelmesebb magassarkú,ami valaha a lábamon volt. Csak nap végén fáj benne a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!