Ez a Mádai Vivien mindig ugyanazt a szövegetmondja: "viszlát", "lássuk a nyereményeket". Semmi szókincse, betanult szöveget mond mindig. Számotokra nem idegesítő? Még az s betűt sem tudja kimondani normálisan.
mr2-n most valami családi film megy.
Engem ez a Voits Trutko idegesit halálra ezzel a barom sapkájával. Én asztalomhoz leülne sapkában olyat qrnék a fejére azt se tudná melyik galaxisban van.
előző vagyok
a trutykónak vagy kinek XD azért van mindig a fején a sapka mert bőrbetegsége van. Gondolom nem akarja mutogatni,nem tehet róla :)
Jaja, mint Jacko bőrbetegése, amitöl fehéredett.
Van a fenét, miután egyre több ember megszólta miatta kitalálta ezt a blődséget.
De ha lenne is, kit érdekel, sapka le. Meglátom ezt a félnótást már kapcsolom is el az adót.
Elképzelem Gorbacsovot ahogy sapkába flangál mindenhol.
:(
Détár Enikőt kár, hogy elküldték:(
Meg szerintem ez a Vivien kicsit utánozza Lilut viselkedésben..nekem így jött le, ha néha nézem a reflektort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!