Miért néznek az emberek 12 évesnek? (16 vagyok) nagyon idegesítő és már sértő is kicsit. :/
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 19:41
1/7 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem azért néznek annyinak, mert meg akarnak sérteni téged...Engem 21 évesen néznek állandóan 16nak, ami a munkahelyemen is elég zavaró néha, engem is nagyon bosszant, de ez ellen sokat nem lehet tenni. Nem mondom, hogy sminkeld hülyére magad, meg öltözz felnőttesebben, mert azzal csak még rosszabb lesz a helyzet. Idősebbnek nem fogsz kinézni tőle. Le kell nyelni a békát. Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy valószínűleg idősebb koromban ez már nagy előny lesz, ha így marad :) Nyugi, nem olyan szörnyű ez :)
2/7 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, általában engem is fiatalabbnak szoktak nézni minimum három évvel... De volt, hogy 18-nak néztek... :DDD
De sokkal fiatalabbnak néztem ki, amikor még nem volt átfestve a hajam szőkéről sötétbarnára.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,hajamat se festem és sminket se használok de nem is akarok:)
2012. ápr. 13. 19:48
4/7 anonim válasza:
szerintem örülj:)
sokan örülnének a helyedben:)
jobb mintha 39nek néznének:)
szóval keine panik :D
5/7 anonim válasza:
Én 41 vagyok, és 30-nak szoktak nézni. Nemhogy örülnél neki...
6/7 anonim válasza:
én 19 vagyok és 14, vagy 16nak néznek. már megszoktam. később profitálok belőle :DD
7/7 anonim válasza:
Akit 41 évesen 30-nak néznek, az jó, hogy örül neki…de akit 16 évesen 12-nek…
Nem nagyon tudsz mit csinálni.Semmiképp ne hordj ribis ruhákat, mert attól nem leszel felnőttesebb.Szerintem te elég sovány és alacsony lehetsz…majd idővel kialakul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!