Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem idegesítő h egy csomó...

Nem idegesítő h egy csomó magyar szépségkirálynő (jelölt) csak félig magyar?

Figyelt kérdés

pl Budai Zsuzsa (félig karibi) [link]

Freire Szilvi (félig portugál)

[link]

Dammak Jázmin (félig Tunéziai)

[link]

Pásztor Krisztina (félig Orosz)

[link]

Tepedelen Timea (félig török)

[link]

és még tudnám sorolni...

Magyarország szépségkirálynőjének nem MAGYARNAK kéne lennie ????

2011. júl. 12. 13:30
1 2
 1/17 anonim válasza:
52%
Figyelj ha van magyar őse akkor már magyar szerintem.
2011. júl. 12. 13:33
 2/17 A kérdező kommentje:

félig.... de itt nem az állampolgárságról beszélek...

és ezek a lányok ált.ban be is kerülnek a legjobb 3 közé , v meg is nyerik...tehát ezek szerint egy félig"külföldi" származású lány jobb eséllyel indul mint egy teljesen magyar, csak azért mert az "egzotikus" szebb...

2011. júl. 12. 13:35
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
szerintem Magyarországon senkisem TELJESEN magyar. Szerintem te se én se..
2011. júl. 12. 13:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel indítsunk Négert az olimpián (futás pl)...
2011. júl. 12. 13:36
 5/17 A kérdező kommentje:
ez elég hülye kijelentés volt...persze h magyar vagyok..legalábbis a közeli felmenőim közül mindenki magyar (dédinagymamáig, följebb nem ismerem őket)...de én úgy vagyok vele h legalább a szülei legyenek már magyarok...
2011. júl. 12. 13:37
 6/17 anonim ***** válasza:
27%
Attól hogy a határon túl született még ugyanolyan magyar. Szánalmas, hogy valaki képes megkérdőjelezni. Nekik sokkal nehezebb mint nekünk és mégis kitartanak. Nem véletlenül csalódott annyi magyar mikor végre bejöhetett az országba....
2011. júl. 12. 13:41
 7/17 anonim ***** válasza:
A,most mar ertem.Tul furcsa volt hogy ilyen erdekes arcca rendelkeznek a magyar lanyok.Amugy en egyetertek veled.Akkor ennyi erovel inditsunk negereket.Ki hallott meg ilyet!!
2011. júl. 12. 13:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondasz hülyeséget :/
2011. júl. 12. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az "idegesítő", hogy nem szépségkirálynőhöz méltóan "szépek" ezek a lányok. Ismerek 100* szebb csajokat, ráadásul soha nem egy gyönyörű lány nyeri...
2011. júl. 12. 13:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is furcsa. Nem azt mondja a kérdező és még páran, hogy mindenki 1000% magyar. Itt arról van szó hogy az egyik szülő xy, a másik magyar. Azt sem értem hogy olyan ember miért indul pl.: megasztárban, aki köszönni nem tud magyarul. Viszont ha a másik oldalról nézzük, akkor sehol nem tudna indulni szépségversenyen, mert mindenhol félvér. Szóval nem tudom mi lenne a megoldás.:S
2011. júl. 12. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!