Nem idegesítő h egy csomó magyar szépségkirálynő (jelölt) csak félig magyar?
pl Budai Zsuzsa (félig karibi) [link]
Freire Szilvi (félig portugál)
Dammak Jázmin (félig Tunéziai)
Pásztor Krisztina (félig Orosz)
Tepedelen Timea (félig török)
és még tudnám sorolni...
Magyarország szépségkirálynőjének nem MAGYARNAK kéne lennie ????
13:47 vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy az még nagyobb baj, hogy soha nem a legszebb nyeri. Tudom, tudom, a szépség mindenkinek más, csak az a baj hogy nem csak én gondolom így!!!! Mielőtt elkezdenétek magyarázni, elmondom, hogy szerintem a nyertesek nem csúnyák, de nem a legszebbek a versenyből.
Meg az persze nem baj ha a távoli felmenői között van más nemzetiségű , mert az nem látszik az arcberendezésén...de akinek vmelyik szülője nem magyar azon nyilván meglátszik...
és ezt furcsállom... hogy akkor a zsűri szerint csak az lehet "szép" akinek "érdekesek" a vonásai...tehát más mint a magyar...
Szerintem mindegyik tök átlagos csak szépen vannak kisminkelve+ jó haj. Az a szép, aki reggel, kócosan, csipásan, smink nélkül is szép. Ezeknél a lányoknál milliószor szebbeket ismerek..
És szerintem is, legalább a szülei lennének magyarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!