Mit gondoltok Weisz Fanniról? Nem idegesítő már egy kicsit?
Mostmár példakép szeretne lenni...
"Természetesen! Egy ilyen szépségversenyen negyedik helyezést elérni, közönségdíjasként, úgy hogy fogyatékkal élő ember vagyok – ennél jobban nem mutathatnék példát a sorstársaimnak. Ezzel az eredménnyel most felhívtam a figyelmet arra, hogy igenis vannak ilyen emberek, és ugyanolyan értékesek, mint bárki más."
már nem azért de ahhoz hogy valaki szépségkirálynő legyen , elég szépnek lenni -.-' így nyilván nem fogja őt gátolni az hogy nem hall...még ha vak lenne...És a modellkedéshez sem elengedhetetlen a hallás...
na és ez ?
riporter:?Szerinted a szépségen kívül mivel lehet erre ma felhívni a figyelmet?
W.F.: Nem tudom.
-.-' most ez komoly ?
De nagyon
Ok h aranyos, meg bájos, meg klassz h eddig jutott.
De nem értem én se ezt a nagy imádatot az irányába
A szépségversenyen is szociális alapon kapott helyezést..
Egyértelmű volt h a nézők őt választják.. Nagyon nyomatta a média.
aranyos,szimpatikus is, meg helyes a pofija, de nem egy kiírvó szépség
1.vagyok
megelőztél kérdező
pont ezeket írtam én is..
Szia:)
Én ezt nem is értem. Jó tényleg szép, aranyos arca van, de volt nála szebb is. Iszonyatosan sokan sajnálják, azért meg nem hall. Ha nem tudták volna az emberek, hogy ilyen gondjai vannak, akkor nem lenne ekkora "sztár". Gondoljatok vissza a csillag születikre... Ott volt az a vak lány. Nála 100X tehetségesebbek voltak, és volt mikor már idegesítő volt a hangja (szerintem), de mégis mindig tovább jutott.
a zsűri biztos h nem választotta volna be
amúgy mintha eddig nem is lett volna ez a 4. hely..
ez a Miss Intercontinental..
vagy tévedek?
eddig azt hiszem csak választottak közönségkedvencet, de ő nem ment semmilyen versenyre..
na ez most változott..
de a média iszonyatosan nyomatta Fannit. az esélyegyenlőség nevében.
itt pl tényleg nagyon szép
de elég erősen manipulált kép (többi lánynál is)
önmagában nem egy extrém szépség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!