Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Weisz Fanniról?...

Mit gondoltok Weisz Fanniról? Nem idegesítő már egy kicsit?

Figyelt kérdés

[link]

Mostmár példakép szeretne lenni...

"Természetesen! Egy ilyen szépségversenyen negyedik helyezést elérni, közönségdíjasként, úgy hogy fogyatékkal élő ember vagyok – ennél jobban nem mutathatnék példát a sorstársaimnak. Ezzel az eredménnyel most felhívtam a figyelmet arra, hogy igenis vannak ilyen emberek, és ugyanolyan értékesek, mint bárki más."

már nem azért de ahhoz hogy valaki szépségkirálynő legyen , elég szépnek lenni -.-' így nyilván nem fogja őt gátolni az hogy nem hall...még ha vak lenne...És a modellkedéshez sem elengedhetetlen a hallás...

na és ez ?

riporter:?Szerinted a szépségen kívül mivel lehet erre ma felhívni a figyelmet?

W.F.: Nem tudom.

-.-' most ez komoly ?

2011. júl. 18. 11:50
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
ja és kijavítanám fannit mert NEM negyedik lett hanem közönségdíjas...ami azt jelenti hogy rá szavaztak a legtöbben , és mint azt már sokan írták rajtam kívül, valószínűleg azért mert sajnálják... azért annyira nem szép...persze szép,szép, de nem kirívóan...ha nem lenne siket akkor elég valószínű h nem ő kapja a közönségdíjat...
2011. júl. 18. 11:59
 2/28 anonim ***** válasza:

De nagyon

Ok h aranyos, meg bájos, meg klassz h eddig jutott.

De nem értem én se ezt a nagy imádatot az irányába

A szépségversenyen is szociális alapon kapott helyezést..

Egyértelmű volt h a nézők őt választják.. Nagyon nyomatta a média.

aranyos,szimpatikus is, meg helyes a pofija, de nem egy kiírvó szépség

2011. júl. 18. 12:00
 3/28 anonim ***** válasza:

1.vagyok

megelőztél kérdező

pont ezeket írtam én is..

2011. júl. 18. 12:01
 4/28 anonim ***** válasza:
*kirívó
2011. júl. 18. 12:01
 5/28 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 18. 12:03
 6/28 anonim ***** válasza:
36%

Szia:)

Én ezt nem is értem. Jó tényleg szép, aranyos arca van, de volt nála szebb is. Iszonyatosan sokan sajnálják, azért meg nem hall. Ha nem tudták volna az emberek, hogy ilyen gondjai vannak, akkor nem lenne ekkora "sztár". Gondoljatok vissza a csillag születikre... Ott volt az a vak lány. Nála 100X tehetségesebbek voltak, és volt mikor már idegesítő volt a hangja (szerintem), de mégis mindig tovább jutott.

2011. júl. 18. 12:07
 7/28 anonim ***** válasza:
16%

a zsűri biztos h nem választotta volna be

amúgy mintha eddig nem is lett volna ez a 4. hely..

ez a Miss Intercontinental..

vagy tévedek?

eddig azt hiszem csak választottak közönségkedvencet, de ő nem ment semmilyen versenyre..

na ez most változott..

de a média iszonyatosan nyomatta Fannit. az esélyegyenlőség nevében.

2011. júl. 18. 12:09
 8/28 A kérdező kommentje:
igen szerintem sem volt... eddig tényleg nem mehetett tovább versenyre a közönségdíjas...
2011. júl. 18. 12:12
 9/28 anonim ***** válasza:

[link]

itt pl tényleg nagyon szép

de elég erősen manipulált kép (többi lánynál is)

önmagában nem egy extrém szépség

2011. júl. 18. 12:13
 10/28 A kérdező kommentje:
hát...nekem itt egyáltalán nem tetszik :S nagyon hülye fejet vág , és tiszta öreges arca van...
2011. júl. 18. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!