Milyen fiúk jönnek be a mai csajoknak? Mit néznek rajtuk?
Figyelt kérdés
Írjátok oda a nemet és a kort is köszi...:)
FIÚ 16
2012. ápr. 22. 08:40
1/5 anonim válasza:
Hmm,a legtöbb csajnak a cicafiuk jönnek be,pedig pfu.....Én amit megnézek először az az arc:) ez a legfontosabb és legyen ápolt és nemkell a divatbu*i:) 14/L
2/5 anonim válasza:
Én először a pasinak a szemét nézem meg.:) Imáádom,ha különleges szeme van egy fiúúnak:):D De egyébként nem fontos,hogy hogy néz ki.Lényeg,hogy kedves,jófej,vicces és intelligens legyen.:)
15/l
3/5 anonim válasza:
Én is szemet nézek először :)
Utána a lábat. Ne legyen túl vékony, de túl vastag se.
Amúgy lehet bűn ronda is, nem azt fogom nézni ha jófej és kedves.
14/L
4/5 anonim válasza:
Én az aranyos, elvont, művészlélek fiúkat szeretem :) Külsőre (stílusra inkább) imádom a zakós, sálas, bakancsos, elegánsabb fiúkat (nah azért nem öltönyre kell gondolni) csak az én korosztályomban nincsenek ilyenek :)
15/L
5/5 anonim válasza:
én a szemét nézem meg elöszőr (a kék szem a legszebb szerintem)utána az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!