Mondjuk az alapozót használók nem jönnek be, de az ápoltak miért ne? Nem értem az összefüggést a kettő között...
2011. márc. 16. 16:40
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem csak a legjobbaknak, de mindenkinek az ápolt pasik jönnek be. (Alapozót használók? Nem is találkoztam még olyannal.)
2011. márc. 16. 16:44
3/11 anonim válasza:
Egy pasi ne használjon alapozót...
De legyen ápolt.
Téged talán nem zavarna, ha a csajok képe tiszta ragya lenne?
2011. márc. 16. 16:45
4/11 anonim válasza:
Hát alap, hogy legyen ápolt, ne legyen igénytelen, de max korrektort használjon.
15/L
2011. márc. 16. 16:53
5/11 anonim válasza:
Miért, talán a pattanásos, zsíros hajú, izzadságszagú férfiak kellene, hogy tetszenek? Szerintem mindenki ápolt partnerre vágyik.
Az alapozót mondjuk erős túlzásnak tartom, de az alap, hogy legyen ápolt.
2011. márc. 16. 17:11
6/11 anonim válasza:
Azért a fiúknál is fontos az alapozó., legalább a bőrhibákat elfedi es a korrektor sem ciki nekik.Vannak olyan srácok akik még sminkelik is magukat, ha nyomulnak egy lányra.
2011. márc. 16. 17:15
7/11 anonim válasza:
jézussssom, hova fajul a világ?? a lányok férfiasabbak lesznek már, mint a pasik...alapozót...hát ez, sokkot kaptam xD
Csőgatyát még lenyeltük, még a szolit, a hajvasalást és a feszülős pólókat is, úgy ahogy, de sminket :O... pasikkkkk, ne....
2011. márc. 16. 18:25
8/11 anonim válasza:
Alapozóóóót? :OOO Pfuj. :DD
Majdnem írtam egy "b" betűs szót. :D
Hát én alapozós sráccal még nem találkoztam. :D Szerintem annak minimum egy nyakas kijárna... :D
17/F
2011. márc. 16. 19:27
9/11 anonim válasza:
Az ápoltság alap, az alapozó viszont gáz...max akkor viselném el, ha versenytáncos lenne, és fellépésen muszály lenne neki...vagy a tv-ben lenne műsorvezető...
2011. márc. 16. 19:44
10/11 anonim válasza:
alapozót?xD am azért ápolt legyen, persze nemkell túlzásba esni azzal sem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!