Magyarország melyik területén jönnek be a csajoknak legjobban a gyúrós pasik?
Figyelt kérdés
Testépítéssel foglalkozom és olyan helyen lakom ahol a csajoknak nem nagyon jön be az izmos test, voltak már itt bnőim nem is kevés,de azt vettem észre h itt a divatos vasalt hajú deszka pasikat részesítik előnyben...2012. ápr. 9. 13:19
1/4 anonim válasza:
Az izmos test mindenhol bejön, ha nem túlságosan az. és ha nem az a fő szempont.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet megállapítani..
3/4 tetris válasza:
Talán a román, ukrán határ közelében kéne próbálkozni. De a kigyúrt pasik nagyon menők a börtönben is. Szabolcsban is kelendő a fejlett izomzatú pasi azokban a falvakban, ahol már a kisebbség a többség.
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Igazából mivel a divat mindig változik a divattól, attól függ hogy hol jön be hogy az adott helyen mi az aktuális divat.
Pesten nagy divatja van a Visual Kei zenei stílusnak és az Emo-nak, de én azt mondom hogy egy átlagos lánynak bejön egyaránt a vékony helyes, rövid hajú pasi is, aki nem Emo és a kigyúrt pasi is. Míg Pesten ezekből a "divatmajmokból" több van. Na meg szerintem mindegy hogy ki vagy gyúrva vagy nem, a kisugárzás fogja meg a nőket nem az izom. De ha jóképű vagy, jó a kisugárzásod és ha ki vagy gyúrva az még jobban növeli a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!