Van rajtam felesleg?
nem tudom eldönteni h.kell-e fogynom,jelenleg 56 kg vagyokezzel így nincs is gond,de valahogy a csípőmet és hasamat,combomat nem szeretem...,(felsőtestemmel ki is vagyok békülve).szálkásítsak,vagy fogyózzak esetleg?én 3-4 kg felesleget látok magamon,de így nehéz megítélni....(
16 éves vagyok...
légyszi csak normális válaszokat írjatok,sokan mondogatják,h.jajj ne nyavalyogjak már ilyen alakkal,tudom nem vagyok túlsúlyos vagy ilyesmi,csak szeretném magamból kihozni a maximumot...
nagyon köszi mindekinek a biztatást...találtam még egy képet,ez kb.1 hónappal korábbi mint a másik...ezen bejelöltem h.hol látok én magamon felesleget..ami ezek szerint csak odaképzelt felesleg...
de nagyon jól esik h.biztató dolgokat írtatok,(barátnőimnek nem merem felvetni már a kétségeimet,mert úgyis azt mondják,h.ne képzelődjek,tök jó vagyok így....))azt hittem elfogultak...
de hiszek nektek, így csak arra figyelek h.formában maradjak..és igyekszem jól érezni magam a bőrömben.)))mégegyszer köszi mindenkinek,.)))
Jó alakod van;)
Bár nekem lehetne ilyen alakom...
A kosár és a futás jó, mert kordában tartod vele magad;)
Jó alakod van nagyon;)
A kosár és a futás jó
Jó alakod van nagyon;)
A kosár és a futás mert edzésben vagy tőle:)
Basszus! Nagyon szépek a formáid, nem kell fogynod az 100%!
Erre ne figyelj nagyon: Szerintem még hizhatnál is pár kilót, de lehet, hogy ezt csak azért mondom mert én duci vagyok, és irigykedek. :)
Viszont a bejelölt pontok is gyönyörűek! Olyan helyen dolgozom, ahova sok anorexiás jár, és mostanában látom az alakjukat is, mert hát ugye nyár van. Pont a nálad bejelölt pontok néznek ki rajtuk a legszörnyűbben.
A te formáid így még pont lágyak és kellemesek. Nem tudom hova hízol, viszont a fogyással nagyon vigyázz! Mert nem sok választja el a testedet a kóros soványságtól.
Nem sok, de az pont elég. :) Tartsd meg ezt vagy szálkásítás mellett hízz egy pár kilót.
Ez az én véleményem.
ismét köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzésket.rendben, akkor arra vigyázok,h.ne nagyon fogyjak,de hízékony típus vagyok,szóval nem árt ha odafigyelek magamra.szeretem is a sportokat,csak nehezen kezdem el őket,mert lusta vagyok.)de erőt veszek magamon.kajára meg amúgyis figyelek...
mégegyszer köszi mindenkinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!