Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van rajtam felesleg?

Van rajtam felesleg?

Figyelt kérdés

[link]

nem tudom eldönteni h.kell-e fogynom,jelenleg 56 kg vagyokezzel így nincs is gond,de valahogy a csípőmet és hasamat,combomat nem szeretem...,(felsőtestemmel ki is vagyok békülve).szálkásítsak,vagy fogyózzak esetleg?én 3-4 kg felesleget látok magamon,de így nehéz megítélni....(

16 éves vagyok...

légyszi csak normális válaszokat írjatok,sokan mondogatják,h.jajj ne nyavalyogjak már ilyen alakkal,tudom nem vagyok túlsúlyos vagy ilyesmi,csak szeretném magamból kihozni a maximumot...

2009. jún. 19. 17:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
azta mindenit de jó alakod van! ne fogyj :)
2009. jún. 19. 17:59
 12/23 A kérdező kommentje:

nagyon köszi mindekinek a biztatást...találtam még egy képet,ez kb.1 hónappal korábbi mint a másik...ezen bejelöltem h.hol látok én magamon felesleget..ami ezek szerint csak odaképzelt felesleg...

[link]

de nagyon jól esik h.biztató dolgokat írtatok,(barátnőimnek nem merem felvetni már a kétségeimet,mert úgyis azt mondják,h.ne képzelődjek,tök jó vagyok így....))azt hittem elfogultak...

de hiszek nektek, így csak arra figyelek h.formában maradjak..és igyekszem jól érezni magam a bőrömben.)))mégegyszer köszi mindenkinek,.)))

2009. jún. 19. 18:31
 13/23 A kérdező kommentje:
#mindenkinek
2009. jún. 19. 18:31
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Bárcsak én néznék ki ilyen jól...
2009. jún. 19. 18:34
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

Jó alakod van;)

Bár nekem lehetne ilyen alakom...

A kosár és a futás jó, mert kordában tartod vele magad;)

2009. jún. 19. 19:46
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Jó alakod van nagyon;)

A kosár és a futás jó

2009. jún. 19. 19:48
 17/23 anonim ***** válasza:
62%

Jó alakod van nagyon;)

A kosár és a futás mert edzésben vagy tőle:)

2009. jún. 19. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Basszus! Nagyon szépek a formáid, nem kell fogynod az 100%!

Erre ne figyelj nagyon: Szerintem még hizhatnál is pár kilót, de lehet, hogy ezt csak azért mondom mert én duci vagyok, és irigykedek. :)

Viszont a bejelölt pontok is gyönyörűek! Olyan helyen dolgozom, ahova sok anorexiás jár, és mostanában látom az alakjukat is, mert hát ugye nyár van. Pont a nálad bejelölt pontok néznek ki rajtuk a legszörnyűbben.

A te formáid így még pont lágyak és kellemesek. Nem tudom hova hízol, viszont a fogyással nagyon vigyázz! Mert nem sok választja el a testedet a kóros soványságtól.

Nem sok, de az pont elég. :) Tartsd meg ezt vagy szálkásítás mellett hízz egy pár kilót.

Ez az én véleményem.

2009. jún. 19. 19:57
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
egyáltalán nincs rajtad felesleg!
2009. jún. 19. 20:04
 20/23 A kérdező kommentje:

ismét köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzésket.rendben, akkor arra vigyázok,h.ne nagyon fogyjak,de hízékony típus vagyok,szóval nem árt ha odafigyelek magamra.szeretem is a sportokat,csak nehezen kezdem el őket,mert lusta vagyok.)de erőt veszek magamon.kajára meg amúgyis figyelek...

mégegyszer köszi mindenkinek.)

2009. jún. 19. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!