Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem gáz, ha van rajtam egy...

Nem gáz, ha van rajtam egy kis felesleg?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 159cm és 55 kg...3-4 kilót szeretnék még leadni, de így sem érzem magam kövérnek. Viszont nincs barátom. Nem tudom miért, talán túl nagyok az elvárásaim, mert viselkedés szempontjából is normálisnak tartom magam. Mi lehet az oka, h nem találok senkit?
2010. ápr. 26. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

hát talán majd egyszer eljön. énis pont ennyi vagyok (1.59) csak 42 kg és 13 éves.

szerintem az igazit nem keresni kell. megtalál az magátol. ne magad hibáztasd ezért.

2010. ápr. 26. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem gáz... sport meg torna, normális diétával és lemegy hamar az a pár kiló.

Barátod meg majd lesz ha eljön az ideje... bár ne csak várd otthon ülve, nem fog házhoz menni. Ismerkedj.

2010. ápr. 26. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy jön össze az igazi megtalálása "egy kis felesleggel"?

Aki megszeret, az nem a + - 3 kg-ot fogja szeretni benned, hanem TÉGED!

2010. ápr. 26. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz!!Nekem is pont 1ilyen lány tetszik,vmi megfogott benne.:DMajd megtalálod ne aggódj,sokan vannak még így mint te!!Járj el sokat szórakozni az ismerőseiddel és előbb utóbb felszed vmi helyes srác!:D

22/F

2010. ápr. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!