Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 173 centi...

Miért van az, hogy 173 centi és 55 kiló vagyok, mégis van rajtam felesleg?

Figyelt kérdés
Mikor intenzíven sportoltam, akkor sem tapasztaltam változást. Most diétázzak, vagy mi?! De az a baj, hogy a súlyom már így is kevés. 18L
2011. júl. 29. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Minek nézed a súlyodat? Nem az a lényeg, hogy a tükör mit mutat?
2011. júl. 29. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
az agy kicsit torzítja amit a tükörbe látsz
2011. júl. 29. 18:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Már mások is mondták, hogy többnek látszom, mint 55 kg, persze nem kövéreztek le, semmi ilyesmi. Ruhában nagyon jó az alakom, de ruha nélkül/fehérneműben zavar egy kicsit, amit látok. Persze normálisan eszem. Lehet, hogy "könnyűek" a csontjaim?
2011. júl. 29. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, én 169 centi vagyok és kb 50-51 kiló. Nekem is pont ez a problémám, de veled ellentétben én nem sportolok jelenleg, ezért úgymond elpunyultam, ezért látom úgy, hogy lenne mit fogynom, de ez most nem lényeges...Sztem, a problémádon csak elfogadással lehet túllépni. Vki örökletesen tűnik olyannak, esetleg a családban nagyobb, dominánsabb a csípő vagy ilyesmi. Ne diétázz! Esetéeg próbálj meg azokra a "feleslegekre" koncentrálni, lehet hogy úgy sikerül. Mondjuk ha a hasaddal van baj, akkor felülések stb...
2011. júl. 29. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
én is pont igy vagyok vele, csak én 1kgmal kevesebb vagyok :D igazából nekem csak striáim vannak a belsőcombomon, és van egy picike úszógumim. de én kézilabdázok 6 éve, ugyhogy nem értem hogy mért van ez :/ heti 3x van edzésem 2 óra egy edzés... 16/L
2011. júl. 29. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
egy kis alak formáló torna ? :D
2011. júl. 29. 19:16
 7/9 hot_kiss ***** válasza:

Én is az alakformáló tornát ajánlom.

8 centivel vagyok alacsonyabb, mint te és 3 kilóval könnyebb, de nekem semmi problémám ilyen téren.

2011. júl. 29. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor majd kipróbálom az alakformáló tornát. Amúgy a csípőm vékony, szeretném is, ha kicsit szélesebb lenne... :)
2011. júl. 29. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
ugyanez van velem is..én 170/50 vagyok,és amikor ezt leírom meg is kapom hogy úristen de vékony lehetek...pedig egyáltalán nem,rajtam is van felesleg.csalókák a számok,a tükörnek higgy.
2011. júl. 29. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!