Miért van az, hogy 173 centi és 55 kiló vagyok, mégis van rajtam felesleg?
Figyelt kérdés
Mikor intenzíven sportoltam, akkor sem tapasztaltam változást. Most diétázzak, vagy mi?! De az a baj, hogy a súlyom már így is kevés. 18L2011. júl. 29. 18:09
1/9 anonim válasza:
Minek nézed a súlyodat? Nem az a lényeg, hogy a tükör mit mutat?
2/9 anonim válasza:
az agy kicsit torzítja amit a tükörbe látsz
3/9 A kérdező kommentje:
Már mások is mondták, hogy többnek látszom, mint 55 kg, persze nem kövéreztek le, semmi ilyesmi. Ruhában nagyon jó az alakom, de ruha nélkül/fehérneműben zavar egy kicsit, amit látok. Persze normálisan eszem. Lehet, hogy "könnyűek" a csontjaim?
2011. júl. 29. 18:22
4/9 anonim válasza:
Szia, én 169 centi vagyok és kb 50-51 kiló. Nekem is pont ez a problémám, de veled ellentétben én nem sportolok jelenleg, ezért úgymond elpunyultam, ezért látom úgy, hogy lenne mit fogynom, de ez most nem lényeges...Sztem, a problémádon csak elfogadással lehet túllépni. Vki örökletesen tűnik olyannak, esetleg a családban nagyobb, dominánsabb a csípő vagy ilyesmi. Ne diétázz! Esetéeg próbálj meg azokra a "feleslegekre" koncentrálni, lehet hogy úgy sikerül. Mondjuk ha a hasaddal van baj, akkor felülések stb...
5/9 anonim válasza:
én is pont igy vagyok vele, csak én 1kgmal kevesebb vagyok :D igazából nekem csak striáim vannak a belsőcombomon, és van egy picike úszógumim. de én kézilabdázok 6 éve, ugyhogy nem értem hogy mért van ez :/ heti 3x van edzésem 2 óra egy edzés... 16/L
7/9 hot_kiss válasza:
Én is az alakformáló tornát ajánlom.
8 centivel vagyok alacsonyabb, mint te és 3 kilóval könnyebb, de nekem semmi problémám ilyen téren.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor majd kipróbálom az alakformáló tornát. Amúgy a csípőm vékony, szeretném is, ha kicsit szélesebb lenne... :)
2011. júl. 29. 20:29
9/9 anonim válasza:
ugyanez van velem is..én 170/50 vagyok,és amikor ezt leírom meg is kapom hogy úristen de vékony lehetek...pedig egyáltalán nem,rajtam is van felesleg.csalókák a számok,a tükörnek higgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!