Van rajtam felesleg?
nem tudom eldönteni h.kell-e fogynom,jelenleg 56 kg vagyokezzel így nincs is gond,de valahogy a csípőmet és hasamat,combomat nem szeretem...,(felsőtestemmel ki is vagyok békülve).szálkásítsak,vagy fogyózzak esetleg?én 3-4 kg felesleget látok magamon,de így nehéz megítélni....(
16 éves vagyok...
légyszi csak normális válaszokat írjatok,sokan mondogatják,h.jajj ne nyavalyogjak már ilyen alakkal,tudom nem vagyok túlsúlyos vagy ilyesmi,csak szeretném magamból kihozni a maximumot...
Aztamindenit! :D
Nem kell fogynod, dehogy kell! Ha nem érzed így jól magad tárnázz, de nagyon jól nézel ki szerintem. A hasad is teljesen jó :)
Nem kell fogynod,se hiznod, nagyon jol nezel ki!
24/L
El ne kezdj fogyózni,így vagy jó ahogy vagy.Inkább mozogj egy kicsit:)
Ne félj,majd megnéznek a fiúk a strandon:)
Nekem ritkán tetszik valaki, általában annyira nem hoz lázba...
De szerintem te nagyon jól nézel ki és még ez a fehérneműnek tűnő bikini is nagyon csinos ;) Egyébként én tudom, hogy ez bikini sok ilyet láttam már. Neked meglehetősen jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!