Csak a sovány nőknek áll jól a tánc, vagy nem baj, ha van egy kis felesleg?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni táncolni, csak van egy kis problémám. 180 centi magas vagyok és kb 75 kiló. Arányosan oszlik el rajtam, hosszú, vékony lábaim vannak, csak a csípőmön van némi felesleg. Szerintetek ha versenytáncra járnék, akkor kiszólnának? Én nagyon szeretnék menni! Szerintetek? :S2011. szept. 3. 17:15
1/9 anonim válasza:
Elmész táncolni,versenytáncolni úgyis sokára fogsz ha most kezdesz. A tanárod mindent elmond. Kép nélkül nehéz megítélni.
2/9 anonim válasza:
Nem csak a sovány lányoknak áll jól a tánc, hiszem vannak kifejezetten olyan táncok, melyekhez "illik" a kis felesleg. A versenytánc esetében pedig izmosodni fogsz, ha pedig odafigyelsz a minőségi táplálékbevitelre, meg is szabadulsz a feleslegedtől.
3/9 anonim válasza:
A feszülős, has-villantós versenytáncos ruhák igazán a vékony, izmos lányokon állnak jól. Nem hiszem, hogy kinéznének, de te tudod, hogy kényelmetlenül éreznéd-e magad egy olyan szerelésben, vagy sem, illetve, h amit te feleslegnek gondolsz, az tényleg ott van-e, vagy csak hiszed feleslegnek:) Meg elég magas is vagy, nem ártana szerezned magad mellé vmi magas srácot párnak, biztos, ami biztos.
4/9 J0Có95 válasza:
Tudom ,mi segítene a csípődön..
na mind1:D
Igen, elmehetsz, szerintem menj el nyugtan... és ha viszonylag sovány vagy, nem fognak megszólni a csípőd miatt.. nem tudok elképzelni egy csajt pélcikalábakkal, és metőcsonakkal :DD
a tánctól még fogy is.... sok sikert, kitartást!
5/9 J0Có95 válasza:
bakker, több a helyesírási hibám mint az IQm
na mind1:D
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves J0Có95! Mi segítene a csípőmön? :) Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. szept. 3. 17:43
7/9 J0Có95 válasza:
hogy mi??
Ah ilyet ide nem szabad írni :D mondjuk nem is értek a fogyókúrához:D
8/9 anonim válasza:
"Mi segítene a csípőmön?"
Nyilván szexre gondolt:-P
9/9 anonim válasza:
pl. hastánc nem is áll jól a piszkafáknak, nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!