Mit tegyek ha kicsi a mellem?
Én is így voltam vele a te korodban.Már mindenkinek volt melle csak nekem nem...mondjuk én vékony típus vagyok , de sztem ez csak részben függ össze , genetika is. Nekem azóta sincs nagy mellem de már nem is bánom.Szeretem h szép formás a cicim és a barátom is odáig van érte :) Szóval teljesen kibékültem velük :D
Anyukámnak viszont nagy melle van és ő azt mondta h elég későnérő típus volt.Szóval még esélyem is lehet a nagy mellekre de nem vágyok rájuk!
Hogy mit tegyél?
Fogadd el!
Vegyél szép elöl húzott felsőket, ami nekünk nagymellűeknek nem áll jól.
Érezd jól magad a kánikulában melltartó nélkül.
Végezz futással, ugrálással járó sportokat, amit mi szintén nem nagyon tehetünk meg!
Szeresd magad! Nézd meg a manökeneket egy divatbemutatón, nekik is "alig van mellük"! ;)
Ne a külsőd miatti kesergéssel töltsd az életed, tanulj, fejleszd magad, bulizz, szórakozz, ne a tükör előtt ácsorogj elkámpicsorodott arccal (ez mindekire vonatkozik!)
Öltözködéssel, enyhe snminkkel tereld máshova a figyelmet - biztos szép karcsú a derekad, vagy szép a hajd, az arcod, stb.
Szia!!
Én ugyanennyi idős vagyok csak nekem semmi mellem nincs !!!!szóval egy cipóben járunk , de találtam magamnak egy olyan melltartót ) mondjuk tele van tömve szivaccsal Ö de legalább jó rám!!!!! Azt fogom hordani!! De át tudom érezni a helyzetedet, mert engem is mindenki csúfol!!!!
Tartsunk össze legalább mi!!
Szia DORCI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!