Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha kicsi a mellem?

Mit tegyek ha kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
Már lassan 15 éves leszek, és még mindig alig van mellem...tudom, hogy még ezután is fejlődök, de ahogy elnézem a környezetemben lévő lányokat, mindenkinek 14éves korára már nagy melle van...:S nem vagyok vékony se, hogy esetleg emiatt lenne...:S vagy csak én nem veszem észre, hogy nő, és túlreagálom?:S
2009. jún. 19. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Fogadd el. Kis formás cicik is nagyon szexik tudnak lenni.
2009. jún. 19. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Én is így voltam vele a te korodban.Már mindenkinek volt melle csak nekem nem...mondjuk én vékony típus vagyok , de sztem ez csak részben függ össze , genetika is. Nekem azóta sincs nagy mellem de már nem is bánom.Szeretem h szép formás a cicim és a barátom is odáig van érte :) Szóval teljesen kibékültem velük :D

Anyukámnak viszont nagy melle van és ő azt mondta h elég későnérő típus volt.Szóval még esélyem is lehet a nagy mellekre de nem vágyok rájuk!

2009. jún. 19. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi idősen nekem se volt semmi mellem. Mondjuk én mindig kicsi, vékony voltam (jó, ha 40 kg voltam ennyi idősen). Még terhesség alatt is (mikor már marha sokat nőtt a mellem) hordtam a 70A melltartókat. Aztán szoptatás alatt szerintem már gusztustalanul bögyös lettem (Azt hiszem 75E hordtam, a kb 46-48 kghoz). Undorodtam magamtól, alig vártam, hogy újra "normális" melleim legyenek. Kényelmetlen is volt. Mostanra egy egész normális méretem lett, 75C. Ez már nem zavaró, de utólag azért visszasírom azt az időszakot, amikor semmi mellem nem volt, és melltartó nélkül is eltudtam menni valahova.
2009. jún. 19. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit tegyél?

Fogadd el!

Vegyél szép elöl húzott felsőket, ami nekünk nagymellűeknek nem áll jól.

Érezd jól magad a kánikulában melltartó nélkül.

Végezz futással, ugrálással járó sportokat, amit mi szintén nem nagyon tehetünk meg!

Szeresd magad! Nézd meg a manökeneket egy divatbemutatón, nekik is "alig van mellük"! ;)

Ne a külsőd miatti kesergéssel töltsd az életed, tanulj, fejleszd magad, bulizz, szórakozz, ne a tükör előtt ácsorogj elkámpicsorodott arccal (ez mindekire vonatkozik!)

Öltözködéssel, enyhe snminkkel tereld máshova a figyelmet - biztos szép karcsú a derekad, vagy szép a hajd, az arcod, stb.

2009. jún. 19. 14:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek;)
2009. jún. 19. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Én is így vagyok vele. 16 éves vagyok (későn érő)és nem mondhatom el, hogy nagy melleim lennének. Hát, mivel anyukámnak és a nővéremnek sokkal nagyobbak a mellei, ezért még reménykedek, és sokan mondják, hogy biztosan megnő. Ilyenkor mondom én azt, hogy sokaknak szép, formás mellük van és mégsem érik be azzal, hanem megnagyobbíttatják. :S Hát ha nem is lesznek nagyobb melleim, én elfogadom így, ahogy van. Te is tedd ezt!;)
2009. jún. 20. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. aug. 18. 15:56
 8/9 anonim válasza:
Szerintem, ne foglalkozz vele :) lassabban fejlődsz, én is ilyen voltam (de én fiú vagyok) szerintem csak nagyon odafigyelsz rá. Amint irták elöttem valakinek a kis mell jön be pl. nekem =) nem szeretem azokat a nagy tőgyeket.
2010. ápr. 22. 20:23
 9/9 anonim válasza:

Szia!!

Én ugyanennyi idős vagyok csak nekem semmi mellem nincs !!!!szóval egy cipóben járunk , de találtam magamnak egy olyan melltartót ) mondjuk tele van tömve szivaccsal Ö de legalább jó rám!!!!! Azt fogom hordani!! De át tudom érezni a helyzetedet, mert engem is mindenki csúfol!!!!

Tartsunk össze legalább mi!!

Szia DORCI

2011. jún. 9. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!