Zavar a mellem. Mit tegyek?
Sziasztok!
Az a problémám, 13éves vagyok és "B" kosaras melltartót hordok és hogy szerintem koromhoz képest ez túl nagy. És a leginkább az zavar, hogy az osztályban én vagyok a "csöcsike" mert az összes lánynak még csak most kezdett el fejlődni..: S és emellett iszonyúan kellemetlen a testnevelés órai munka is, ahol ugrálni kell meg stb...:/És már nem egy megjegyzést kaptam,hogy csak ez az egyetlen értékelhető dolog rajtam és a fiúk is csak ezért szeretnek és nem magamért.
Nemtudom, mit tegyek, hogy vége legyen ennek a piszkálódásnak. És örülnék ha végre sikerülne magamat így elfogadni..:\
Szerintem nem nagy. Én 13 évesen D-s melltartót hordtam, mára csak B méret maradt a melleimből...:D
25N
Azért piszkálódnak,mert irigyek!Légy büszke rájuk és engedd el a füled mellett amit mondnak,esetleg szólj vissza frappánsan.Ha még egyszer meghallod,hogy:"téged csak a melledért szeretnek a fiúk",akkor szólj vissza:"szuper!engem legalább szeretnek valamiért..."
Ha nem foglalkozol a bántalmakkal és büszkén viseled hidd el leszállnak majd rólad.
Szia!
Én is így vagyok, és sok kellemetlen szituációt okoztak már nekem... Pl. kutyasétáltatások, tesióra, barátnőkkel vásárlás:S Ha gondolod írj privit:)
13L
Szia, lehet kapni ilyen női sport atlétákat hátul keresztpántos meg minden, azok tök jól lenyomják, lovagláshoz is hasonlókat használnak a nők..
Decathlonban nézz körül, vagy más sport boltban.
Szia!
Szerintem örülj neki, hogy ekkorák a melleid. Amúgy a B-kosár nem nagy, tök átlag méret. A lányokra meg ne figyelj, csak irigyek.
Nekem pont a fordítottja a gond: A-kosaras melltartót hordok és nagyon zavar, mert 2 lány kivételével mindenkinek nagyobb a melle az osztályomban. :\
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!