Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zavar a mellem. Mit tegyek?

Zavar a mellem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, 13éves vagyok és "B" kosaras melltartót hordok és hogy szerintem koromhoz képest ez túl nagy. És a leginkább az zavar, hogy az osztályban én vagyok a "csöcsike" mert az összes lánynak még csak most kezdett el fejlődni..: S és emellett iszonyúan kellemetlen a testnevelés órai munka is, ahol ugrálni kell meg stb...:/És már nem egy megjegyzést kaptam,hogy csak ez az egyetlen értékelhető dolog rajtam és a fiúk is csak ezért szeretnek és nem magamért.

Nemtudom, mit tegyek, hogy vége legyen ennek a piszkálódásnak. És örülnék ha végre sikerülne magamat így elfogadni..:\

2011. ápr. 21. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem nagy. Én 13 évesen D-s melltartót hordtam, mára csak B méret maradt a melleimből...:D

25N

2011. ápr. 21. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
vágj le belőle
2011. ápr. 21. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
szia.. énis 13 éwes wagyok D kosaras melltartót hordok.. és nagyon zavarnak a melleim engem is.. és ugyanez van nálunk is az osztályban hogy a lányok még kis laposak.. én meg fuu nagyon nagy melleim vannak.. de ami leginkább zavar h picit lóg is talán ha fogyok kissebb lesz.. mivel husi vagyok és a családban senkinek sem nagy.. ezért nem lehet genetika.. szerintem próbáld meg elfogadni magad úgy ahogy vagy :) puszii.
2011. ápr. 21. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért piszkálódnak,mert irigyek!Légy büszke rájuk és engedd el a füled mellett amit mondnak,esetleg szólj vissza frappánsan.Ha még egyszer meghallod,hogy:"téged csak a melledért szeretnek a fiúk",akkor szólj vissza:"szuper!engem legalább szeretnek valamiért..."

Ha nem foglalkozol a bántalmakkal és büszkén viseled hidd el leszállnak majd rólad.

2011. ápr. 21. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így vagyok, és sok kellemetlen szituációt okoztak már nekem... Pl. kutyasétáltatások, tesióra, barátnőkkel vásárlás:S Ha gondolod írj privit:)

13L

2011. ápr. 21. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, lehet kapni ilyen női sport atlétákat hátul keresztpántos meg minden, azok tök jól lenyomják, lovagláshoz is hasonlókat használnak a nők..

Decathlonban nézz körül, vagy más sport boltban.

2011. ápr. 22. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem örülj neki, hogy ekkorák a melleid. Amúgy a B-kosár nem nagy, tök átlag méret. A lányokra meg ne figyelj, csak irigyek.

Nekem pont a fordítottja a gond: A-kosaras melltartót hordok és nagyon zavar, mert 2 lány kivételével mindenkinek nagyobb a melle az osztályomban. :\

14/L

2011. ápr. 22. 08:49
 8/9 anonim válasza:
Légy magántanuló
2011. ápr. 22. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
én is 13 vagyok, nekem is B-s. és én meg kicsinek találom :D Egyik osztálytársamnak D-s van, és az már tényleg nagy... őt tényleg sajnálom, mert a fiúk csak a mellét látják benne... ő meg azt hiszi, hogy az összes fiú érte rajong, pedig csak a melléért.
2011. ápr. 22. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!