Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya a mellem és...

Nagyon csúnya a mellem és emiatt nincs szexuális életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem volt szép mellem, de amióta túl vagyok egy jelentős fogyáson, a mellem teljesen eltűnt, illetve ami maradt, az is csúnya. Emiatt nagyon-nagyon gátlásos vagyok és nem merek kapcsolatot létesíteni. Már nem egy olyan férfit utasítottam el emiatt, aki tetszett.

Tervezem, hogy megműttetem, de még nem jött össze rá a pénz.

Szerintetek nagyon ciki lenne melltartóban szexelni?

Ja és nem én túlzom el. Eléggé reálisan látom magamat, van amivel kifejezetten elégedett vagyok, de a mellem tényleg gusztustalan.

2011. aug. 29. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha így látod, akkor a második megoldás: olyannal szeretkezni, aki szeret téged. Őt nem fogja érdekelni. Bár szerintem ennyire azért nem érdeklik a férfiakat a mellek, hogy mielőtt leveszed a melltartód elszaladjanak, de ha te így látod.
2011. aug. 29. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem a melleddel van baj, hanem az önbizalmaddal. Több férfinek is tetszettél, de te elutasítod őket. Ha annyira csúnya lenne, akkor senki nem udvarolt volna neked. Gondolkozz el ezen.
2011. aug. 29. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
foto?
2011. aug. 29. 11:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát de ruhában nem látják, hogy milyen. Hordok melltartót meg olyan felsőket veszek fel, amik előnyösek.
2011. aug. 29. 12:01
 5/5 Beliel ***** válasza:
Nem lehet az olyan szörnyű...
2011. aug. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!