Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok, kicsi a...

16 éves vagyok, kicsi a mellem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
olyan ciki :( mindenkinek nagyobb van az osztályban, de nagy része nagyobb melltartót hord, de nem tudom miért, gondolom hogy nagyobbnak tűnjön. Én 65-ös melltartót hordok, mert kicsi a mellem, szerintetek nagyon elállna ha 70A melltartót hordanék? azt szeretném hogy nagyobbnak látsszon.nem fáj a mellem se semmi, nem fog már nőni? valaki linkelne be, jó 70A-s melltartókat? köszi.
2011. márc. 29. 17:50
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
a push up melltartó jó? hol tudnék venni kis méretben?
2011. márc. 29. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
En 28 eves vagyok,es meg mindig kicsik a melleim. En mit szoljak szerinted? Amugy nekem se tetszett,de ma mar orulok hogy kicsik,es nem rakatnek szilikont.
2011. márc. 29. 17:56
 3/19 anonim ***** válasza:
Outlet centerben vettem a lányomnak Sariana melltartót 70A-t, de 3ezer felett volt az ára. De vettem már kínaiban is neki és jól néz ki. Miből gondolod, hogy csak a te melled kicsi? Attól mert szivacsos melltartót vesznek fel, amit még ki is tömnek, nem jelenti azt, hogy nekik nagyobb van. Egyébként is nőni fog még, ne csinálj ebből problémát. Vegyél fel addig jó szivacsos melltartót, és ráérsz még azzal foglalkozni, hogy mekkora. Az uncsitesóm 36 éves és 48 kg (ennyi a 13 éves lányom is) és egyforma ruhákat hordanak, neki sincsen melle 36 éves létére és nem zaklatja túlzottan. Olyan, amilyen.
2011. márc. 29. 17:59
 4/19 TWIO ***** válasza:

Én szeretem a kis mellett, izgatónak, izgalmasnak, szépnek tartom :).

19/F

2011. márc. 29. 18:04
 5/19 anonim ***** válasza:
51%

65,70,75-ezek a számok a mell alatti rész(hogy körbe hány centi a tested) a mell nagyságát a betűk jelzik(A,B,C és így tovább) Szóval minnél kisebb a szám, annál karcsúbb vagy, örülj neki. És igen a push up melltartó megemeli a mellet. Amúgy meg örülj, hogy kicsi 15év múlva mikor a többségnek lóg, neked még mindig szép lesz...

17L

2011. márc. 29. 18:25
 6/19 anonim ***** válasza:

TWIO ! Te nem azt írtad valahol, hogy meleg vagy ????

Amúgy semmi gáz vele, genetika. Ne szégyelld, ez adatott. Nekem sincs túl nagy.

2011. márc. 29. 20:47
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

" TWIO ! Te nem azt írtad valahol, hogy meleg vagy ???? "

Tuti meleg. Mi ebben a szép? xD [link]

2011. márc. 29. 22:58
 8/19 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Szerintem még egy kicsit nőni fog.

A végső méretét meg azután éri el, hogy egy baba szoptatását befejezted. Van akinek nagy marad, van aki meg elszomorodik, mert mikor elapad a teje, akkora marad a melle mint terhesség előtt.

Egyébként ha majd úgy döntessz, hogy fogamzásgátlót szedsz, akkor némelyiktől nőhet a melled. De ez teljesen egyénfüggő, hogy nő-e valakinek és melyiktől. Ez mindenkinek más.

DE ezért nehogy elkezdj fogamzásgátlót szedni ilyen fiatalon!

24/L

2011. márc. 29. 23:08
 9/19 anonim ***** válasza:

Ja, és általában a push-up melltartókat kicsiben a legkönnyebb beszerezni. Van amelyikből van nagy, de az már nem is push-upos csak simán szivacsos.

24/L

2011. márc. 29. 23:09
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
szilikont bele
2011. márc. 29. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!