16 éves vagyok, kicsi a mellem. Mit tegyek?
Én szeretem a kis mellett, izgatónak, izgalmasnak, szépnek tartom :).
19/F
65,70,75-ezek a számok a mell alatti rész(hogy körbe hány centi a tested) a mell nagyságát a betűk jelzik(A,B,C és így tovább) Szóval minnél kisebb a szám, annál karcsúbb vagy, örülj neki. És igen a push up melltartó megemeli a mellet. Amúgy meg örülj, hogy kicsi 15év múlva mikor a többségnek lóg, neked még mindig szép lesz...
17L
TWIO ! Te nem azt írtad valahol, hogy meleg vagy ????
Amúgy semmi gáz vele, genetika. Ne szégyelld, ez adatott. Nekem sincs túl nagy.
Szia!
Szerintem még egy kicsit nőni fog.
A végső méretét meg azután éri el, hogy egy baba szoptatását befejezted. Van akinek nagy marad, van aki meg elszomorodik, mert mikor elapad a teje, akkora marad a melle mint terhesség előtt.
Egyébként ha majd úgy döntessz, hogy fogamzásgátlót szedsz, akkor némelyiktől nőhet a melled. De ez teljesen egyénfüggő, hogy nő-e valakinek és melyiktől. Ez mindenkinek más.
DE ezért nehogy elkezdj fogamzásgátlót szedni ilyen fiatalon!
24/L
Ja, és általában a push-up melltartókat kicsiben a legkönnyebb beszerezni. Van amelyikből van nagy, de az már nem is push-upos csak simán szivacsos.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!