olyan ciki :( mindenkinek nagyobb van az osztályban, de nagy része nagyobb melltartót hord, de nem tudom miért, gondolom hogy nagyobbnak tűnjön. Én 65-ös melltartót hordok, mert kicsi a mellem, szerintetek nagyon elállna ha 70A melltartót hordanék? azt szeretném hogy nagyobbnak látsszon.nem fáj a mellem se semmi, nem fog már nőni? valaki linkelne be, jó 70A-s melltartókat? köszi.
Bár úgy hiszem, nem képezi szerves részét a témának, de igen, valóban meleg vagyok :).
Ettől még szépnek, végtelenül esztétikusnak tartom a kisebb melleket. Hogy akkor már húzzak egy meleg párhuzamot: a Fiúk a klubból leszbikus házaspárjának egyik fele kismellű, és gyönyörű.
A sorozatban többször fedetlenül is megvillantja idomait, de sajnos nem ilyen képpel fogok előrukkolni :D.
2011. márc. 30. 01:41
12/19 anonim válasza:
22 vagyok és kicsi a mellem...nekem is A-s kosaru...szilikonon kivül semmit nem tudsz vele kezdeni...viszont egy jol megválasztott melltartó viszonylag csodákra képes...én már beletörödtem a méretembe:D
2011. márc. 30. 09:24
13/19 anonim válasza:
szia a h&m-ben vannak kicsi mellre push-upos melltartók, nekem 75/B és ott vettem, de van kisebb méret is.
amúgy még sokat fog nőni, 21 éves korodig nő, szóval nyugi, amúgy sok pasi szereti a kisebb mellű nőket, amúgy meg ne keseredj el, sok sztárnak, akik amúgy szépek, kis mellük van:
Szia! Kortársak vagyunk, és én is így vagyok ezzel. Engem momentán az őrületbe kergetnek az osztálytársaim ezzel a témával, folyton piszkálnak vele, azt mondják gebe vagyok, meg hogy hízzak meg, de engem nem érdekel... Csak sajnálni tudom őket:D (nagy részük nem enyhén túlsúlyos). Melltartót sem akartam hordani, de nővérem rábeszélt mert hogy ha nem hordok akkor megnyúlnak az izmok. Én úgy vagyok vele, hogy inkább maradok kis mellű, minthogy akkora hátsóm legyen mint nekik. Szivacsosat pedig nem fogok hordani. Ha valaki szeret, azért szeressen ami vagyok, de ez csak egy magánvélemény:)
2011. ápr. 1. 23:18
15/19 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: köszi a választ :))
Utolsó: igen igazad van, engem is szoktak piszkálni, ja és igen némelyiknek van jó nagy segge, meg van lapos is, de engem is avval piszkálnak hogy hízzak már mert vékony vagyok, de ha nem tudok, akk. hogy? GENETIKa, én ilyen vagyok :)))
2011. ápr. 2. 09:28
16/19 anonim válasza:
Szia! 23 éves koromig nőtt a mellem. 5centivel lett több a körmérete 1 év alatt. Nekem meg az a bajom a melleimmel, hogy átlagos méretű, se nem nagy se nem kicsi és ezt utálom. Szerintem nagyon szép, ha valakinek kis melle van, mert áll mint a cövek, az nem fog meglógosodni. Szóval irigyellek. :)
25N
2011. ápr. 2. 10:03
17/19 anonim válasza:
Ja és még annyit hogy huszonéves korodban még úgy is szedsz fel pár kilót, nőiesedsz majd. Aki meg már most teltebb később lehet elhízik.
2011. ápr. 2. 10:05
18/19 Vászilíj Zájcev válasza:
Én vállalok kézrátétellel mellnagyobbítást :D
2011. ápr. 2. 13:41
19/19 Bogee123 válasza:
ha vékony vagy, az orvosok nem csinálják meg a szilikont, mert az rossz a hátadnak, ha normál súlyú, akkor plasztikázhatsz...szép a kerek mell, mert jól mutat a ruhában :D vegyél push up melltartót (Y)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!