Ildikó Borsos kérdése:
167cm magas vagyok 57kg és a mellem nagyon kicsi.70/A meltartó is nagy. :/ szerintetek ez normális? XD
Figyelt kérdés
naggyon kicsi a mellem...:/2011. jún. 4. 15:38
1/7 anonim válasza:
Ez általában genetika maitt van így,és mindenkinek más a normális méret,szóval ez relatív.
Három megoldást tudok javasolni:
1.push-up melltartó
2.2-3 kiló felszedése
3.mellkas izmosítása
Remélem valamennyit tudtam segíteni.(:
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én kb. 14-15 évesen voltam ilyesmi és már jó az A75-ös és A80-as méret, szóval idő előtt ne aggódj! Tudom, a mostani méretem se az igazi, de ezzel már lehet csinosabban öltözni. Lehet, hogy neked is csak idő kérdése!
3/7 anonim válasza:
Normális. Ha ez vigasztal én a 160 cm-el és 50 kg-al vettem xs-es fürdőruhát, még az S-es is nagy volt:S
4/7 shimac válasza:
Remélem, mert én 170 cm vagyok 60 kg és 19 éves...De a mellem nekem is 70/A :)
5/7 anonim válasza:
Ez totál genetika. Én 170 cm vagyok 53 kg és 75B-s a mellem. Az egyik barátnőm 160 cm csak és 60 kg (kicsit duci) és szintén 75B-s a melle.
Mennyi a mellbőséged?
6/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok...xD és kezd egy kicsit kiakarsztani..hogy nem nöl a mellem...
2011. jún. 4. 22:38
7/7 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok 165 cm és 50 kg és 70B-s melltartót hordok. Hidd el a nagy mell sem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!