Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kicsi a mellem, ez...

Nagyon kicsi a mellem, ez hátrány?

Figyelt kérdés
75/a-s mellem van, és egyébként is hülye formájú, meg nagyon az oldalamnál van, szóval csúnya. viszont push-up melltartóval mindig dícsérnek a fiúk, és úgy érzem csak a mellemért szeretnek. de ha majd sexre kerül a sor,félek hogy mit szólnak majd... inkább ne hordjak push-up-ot??? 16/l
2011. jún. 25. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
szerintem hordj, ha abban jól érzed magad! és mondjuk csak azzal feküdj le aki tényleg szeret, nem a melledért.
2011. jún. 25. 17:19
 2/5 anonim válasza:
68%
hátrány?! dehogy! idén ez a divat! :P
2011. jún. 25. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hátrány. A férfiak is jobban szeretik a kis és formás melleket, mint a nagy lógó lufikat. De ha valaki szeret, akkor marhára nem fogja érdekelni, milyen méretű/alakú a melled, hidd el nekem. :)

Ha a push-up-ban érzed jól magad, állnak jól rajtad a felsőid, akkor hordd azt, egy kis optikai tuning nem árt.

2011. jún. 25. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi (: Attól függ, mennyire van kitömve az a melltartó. Szóval ha csak formát ad a mellednek, az nem gáz, de ha már pár mérettel nagyobbnak látszik, akkor kerüld. A pasik nem igazán szeretik a műnőket (: Én is elég vékony vagyok, 163 cmhez 49-50 kg, így tényleg alig van mellem, mégis vannak, akiknek tetszem (: És átlagosan öltözködöm, nem veszek fel kivágott felsőt+miniszoknyát+magassarkút...
2011. jún. 25. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
nyugodt lehetsz, hogy a lányok nem kis része push-up melltartót hord,ráadásul néhányan nem is azt a nagyon szolid fajtát, hordhatod nyugodtan, a felsők is sokkal jobban néznek ki, ha van melled,aztán majd csak olyannal bújsz ágyba aki szeret is téged és megérdemel is, bár ezt sajnos elég nehéz kitalálni
2011. jún. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!