Nagyon kicsi a mellem, ez hátrány?
Figyelt kérdés
75/a-s mellem van, és egyébként is hülye formájú, meg nagyon az oldalamnál van, szóval csúnya. viszont push-up melltartóval mindig dícsérnek a fiúk, és úgy érzem csak a mellemért szeretnek. de ha majd sexre kerül a sor,félek hogy mit szólnak majd... inkább ne hordjak push-up-ot??? 16/l2011. jún. 25. 17:16
1/5 anonim válasza:
szerintem hordj, ha abban jól érzed magad! és mondjuk csak azzal feküdj le aki tényleg szeret, nem a melledért.
2/5 anonim válasza:
hátrány?! dehogy! idén ez a divat! :P
3/5 anonim válasza:
Nem hátrány. A férfiak is jobban szeretik a kis és formás melleket, mint a nagy lógó lufikat. De ha valaki szeret, akkor marhára nem fogja érdekelni, milyen méretű/alakú a melled, hidd el nekem. :)
Ha a push-up-ban érzed jól magad, állnak jól rajtad a felsőid, akkor hordd azt, egy kis optikai tuning nem árt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is kicsi (: Attól függ, mennyire van kitömve az a melltartó. Szóval ha csak formát ad a mellednek, az nem gáz, de ha már pár mérettel nagyobbnak látszik, akkor kerüld. A pasik nem igazán szeretik a műnőket (: Én is elég vékony vagyok, 163 cmhez 49-50 kg, így tényleg alig van mellem, mégis vannak, akiknek tetszem (: És átlagosan öltözködöm, nem veszek fel kivágott felsőt+miniszoknyát+magassarkút...
5/5 anonim válasza:
nyugodt lehetsz, hogy a lányok nem kis része push-up melltartót hord,ráadásul néhányan nem is azt a nagyon szolid fajtát, hordhatod nyugodtan, a felsők is sokkal jobban néznek ki, ha van melled,aztán majd csak olyannal bújsz ágyba aki szeret is téged és megérdemel is, bár ezt sajnos elég nehéz kitalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!