Alig lett mellem. Miért? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves leszek, és 8.osztályban 85kg voltam, és átlagos melleim voltak. 9. osztályban fogytam 10 kg-ot(kollégium miatt) aztán most, 10.osztályban még -10kg lement, mert fogyokuráztam. És az utobbi egy honapban vettem észre hogy eltüntek a melleim, kb a 3. osztályos unokahugomnak nagyobb van. Mit tegyek? Olyan nőietlenek érzem igy magam ...2011. jún. 15. 10:37
1/9 anonim válasza:
Ne izgulj, van akinek bejön, vagy megoldás lehet még, hogy hízz vissza.
2/9 anonim válasza:
hízz vissza. én is amikor nagyon vékony voltam akkor nem voltak melleim. híztam 10 kilót, igaz elég hájas hasam lett de nem vészes és még melleim is vannak. próbálj meg csak addig hízni, amíg mondhatod azt hogy nem vagy kövér csak van rajtad mit fogni.:) amúgy meg 17 évesen még nőhetnek is.
3/9 anonim válasza:
A fogyókúra miatt tűntek el, ha kövéren voltak átlagos melleid, akkor alapból valószínűleg kicsik. Csak azért vissza ne hízz, hogy nagyobb melleid legyenek, őrültség lenne... Inkább egy karcsú alak, kis mellekkel, csak tanulj meg hozzá öltözködni.
4/9 anonim válasza:
Ismerős a helyzet... nekem 80/D-s melleim voltak 14 évesen. Valamennyivel ducibb voltam akkor. Mára csak 75/B maradt belőlük.
5/9 anonim válasza:
11.25-nek igaza van.
Én is így jártam mint te kérdező de azt mondom inkább legyen kisebb mellem, mint nagy pics_m :) (bocsánat a vulgaritásért)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Ááá, nem fogok visszahizni, inkább ne legyen mellem, minthogy csufoljanak h tehén meg ilyenek:( Mindenkinek ment a zöld kéz:)
2011. jún. 15. 14:15
7/9 anonim válasza:
11:25ös vagyok. Amúgy a nőiesség nem a mell méreten múlik:) ha jó a feneked, szép vékony a lábad, simán hódíthatsz mini szoknyával, az legalább olyan szexi tud lenni, mint a dekoltázs. Válassz egy jó melltartót (nem feltétlenül push-up-ot), ami szépen kiemeli a formájukat őket, egy mellrészen húzott/fodros felsővel optikailag nagyíthatsz is rajtuk.
8/9 anonim válasza:
hát ez van, a háj-mell sem szép. hány centi a bimbóknál mérve? 80 felett nem gáz
9/9 A kérdező kommentje:
hát az a baj, h nem annyira vékonyak a lábaim, 167cm vgyok és 64-54kg. Van hogy ugy érzem hogy csinos vagyok, van hogy utálom magam=S
2011. jún. 15. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!