Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy a mellem egyáltalán nem erogén zónám? Már több kapcsolatom volt, és az ágyban mindig sor került mell puszilgatásra, simogatásra, harapdálásra, de alig éreztem, egyáltalán nem volt kellemes.
Figyelt kérdés
Létezik ilyen?2011. jún. 28. 20:54
1/14 anonim válasza:
szerintem van ilyen , én se érzek semmit olyankor, sőt idegesít
2/14 anonim válasza:
Nekem sem esik túl jól. Mindenkinek más a jó
Én a hátmasszázst szeretem, és a tarkóm érzékeny.
28/N
3/14 anonim válasza:
úgylátszik az összes hímnemű abban a tévhitben él, hogy a mellsimogatás, csókolgatás, nekünk annyira egetverő élmény.
4/14 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen vagyok.Nem érzek igazán semmit,nemhogy izgalmat.Szóval nem vagy egyedül,ne aggógj.
5/14 anonim válasza:
Én sem érzek semmi extrát.... dokksl jobb ha a vállamat + hasamat simogatja. ha a mellemet, az nem hogy rosszil esik.. de azért annyira nem élvezem, mint pl a hasamat...
7/14 anonim válasza:
meg kell a pasinak mondani és kész.
8/14 anonim válasza:
akkor nem vagyok egyedül
semmi érzékenység,maximum csiklandósság,de az már kellemetlen,dörzsölgetés is az
Szerencsére párom felfogta hogy nem ő cinálja rosszul,hanem nekem "érzéketlen" ott,igy keres mást:)
9/14 anonim válasza:
Nekem is teljesen érzéketlen szinte, nálam a hátsimizés a legjobb :)
10/14 anonim válasza:
Én sem nagyon szeretem amikor a mellemnél "matat" :D Érdekes, azt hittem hogy valami defektem van, de ezek szerint nem, megnyugodtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!