Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Alig van mellem, de 10 kiló...

Alig van mellem, de 10 kiló le kell dobnom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már lefogytam 3 kiló a mellem eltünt,szó szerint...erre meghiztam lett mellem,de kell 10 kilót fogynom,mit csináljak? válaszokat előre is köszönöm! 15/L 170 cm 72 kiló :(
2011. szept. 6. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

A mell zsírszövetből van.

Barátkozz meg a kis mellekkel. 35 évesen normális lenne, de 15 évesen nagyon durva a 72 kiló még akkor is, ha magas vagy.

2011. szept. 6. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos ha olyan a testfelépítésed búcsúzz el a cickóidtól. Én 170/86 voltam, ekkor hatalmas feszes ,formás melleim voltak. Most 60-61kg körül vagyok,és borzasztó...eltünt totálisan a mellem. Gondolkodok is a plasztikán mert nagyon vacak a helyzet...
2011. szept. 6. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:

160 centi vagyok.

70 kilósan kövér voltam, és volt 75B-s mellem.

60 kilóra fogytam, mert utáltam magam kövéren. 70B-s melltartót kezdtem hordani.

Most 55 kilónál tartok és a 70A-s melltartók is nagyok rám, mehetek a tinirészlegre valamit választani, mert az még sem jó, hogy ha nem hordok melltartót.

És még így sem mondanám soványnak magam, csak éppen átlagosnak. Van még rajtam husi, a doki szerint 50kg-ig biztonsággal lemehetek. De akkor aztán tényleg elöl deszka hátul léc lennék.

Ez van, ilyen a genetika.

24/N

2011. szept. 6. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Fogadd el magad.
2011. szept. 6. 14:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Látom másnak is van ilyen problémája :( de nekem kb ilyen : [link] tehát nem is látszik :(
2011. szept. 6. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy pici és feszes,nekem úgy megnyúlt és lötyi meg pici lett hosz szényellem magam...
2011. szept. 6. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
*hogy szégyellem
2011. szept. 6. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Kettőnkéből kijönne egy átlag. Nekem meg az a bajom, hogy túl nagy. K.b. mindenben zavar, pl. az alvásban is, de legjobban a sportolásban. Kurv@drága sportmelltartókra nincs pénzem, a többiek meg a mindennapokra jók, de pl. múltkor futás után napokig úgy fájt, hogy azt hittem, mellrákom van. ☻

Meg persze csak melltartóban festenek jól a melleim, nélküle nagyon lógnak.

Pedig nincs is óriási súlyfeleslegem, 161 cm vagyok és 60 kiló.

Szóval te legalább ezektől a dolgoktól nem szenvedsz.

2011. szept. 6. 16:22
 9/9 A kérdező kommentje:
hát aztán megvannak a bajok xD de azért a kicsi se jó,ugy nézek ki,mint egy ötéves :/
2011. szept. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!