Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyok a mellem csak...

Ha fogyok a mellem csak vissza megy kicsire vagy lógni is fog?

Figyelt kérdés

Most nagy melleim vannak, de nem lógnak egyáltalán. Mivel van rajtam felesleg erre arra, ezért edzek és diétázok is. Viszont tudom, hogy a mellemből is fogyni fogok, de aki már túl van ezen, annak hogy lett? Csak simán kisebb maradt, vagy lett a szép mellből egy kis lógó cici?

Ha mondjuk a nagyból ilyen lenne, nem érdekelne, csak ne lógjon... Ha a lógást kockáztatom, még az is lehet, hogy inkább nem is fogyok le, jól érzem én magam, csak anyám egyfolytában piszkál, hogy nagy a s3ggem.

[link]

2011. aug. 21. 12:31
 1/3 melcsiboszi ***** válasza:
100%
Szerintem ha mellizom erősítő gyakorlatokat is csinálsz, akkor nem fog lógni. De biztosan nem tudom, csak gondolom.
2011. aug. 21. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire feszes és rugalmas a bőröd. Fiatalon még az is össze tud menni fogyáskor.

Amúgy tényleg mellizom erősítés a megoldás itt.

2011. aug. 21. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:

A mellizomerősítés semmit nem ér. Én csináltam,20kg-ot fogytam és eléggé megereszkedtek és picik lettek. Most nagyon erősen gondolkodok mellplasztikán,mert hiába lett tökéletes alakom,most meg a mellem miatt érzem vacakul magam mint mikor dagadt voltam.

De szerencsére lehet kapni már nagyon f@sza kis cicifixeket,de ezek csak fél megoldást nyújtanak,mert ha lekerül akkor még mindig gáz van...

2011. aug. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!