Harisnyát adtok már a kicsire? Kb hány fokban kell?
2évesemre azért adok, mert mindenhová leül, és nem akarom, hogy felfázzon, meg farmer alá nem árt.
A csajosomra(8hónapos) is adok, bár neki inkább azért mert szökik a zokni:)
mi 7 fokban indultunk el reggel.
a 3 évesemen vékonyabb harisnya + vastagabb kordnadrág volt, a 1.5 évesemen meg vastag harisnya és vastag kordnadrág (ő babakocsiban ült, a nagy meg sétált végig, gondoltam nem árt ha a kicsin vastagabb cucc van - és még így is tapogatta a lábaszárát, hogy "ideg-ideg", úgyhogy ráborítottam a kistakaróját is. Kb 30-40 perc múlva indultunk vissza az oviból, akkor már kisütött a nap és a kabátját is ki kellett nyitni, olyan jó meleg lett a reggelihez képest :-) )
Mi nemrég értünk haza,amikor elindultunk sütött a nap,ezért nem adtam rá harisnyát,de nagyon fújt a szél,ha tudom akkor adok rá. Még én is fáztam :( Csalóka nagyon az idő. A hőmérő 16 fokot mutatott,de kint meg lehetett fagyni.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!