Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyermekeitekre...

2 év körüli gyermekeitekre adtok már harisnyát ebben az időben? Vagy csak egy vastagabb nadrágot?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamon már volt ma.
2011. okt. 8. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Idebentre nem adok,de ha megyünk valahova vagy csak ki az udvarra,akkor szoktam rá adni.
2011. okt. 8. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Ma nem adtam rá, de kord nadrágban volt.
2011. okt. 8. 21:44
 4/13 fotucsok ***** válasza:
Vastagabb nadrág.
2011. okt. 8. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Én az 1 évesemre sem adok aki mászik nem megy, elég még a vastagabb nadrág. Ha már most harisnyát adtok rá, akkor mi lesz télen?
2011. okt. 8. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:

Az én fiam most úgy volt lent délelőtt motorozni az apjával,hogy egy vastagabb melegítőnaci egy térdzokni, egy rövidujjú body egy hosszú ujjú póló egy pulcsi és egy kötött mellény volt rajta.7és 10 fok közt lehetett az idő mikor lementek.

Harisnyát majd akkor fogok rá adni,ha olyan 0 fok körül lesz az idő kint vagy hidegebb.

29 hónapos a fiam.

2011. okt. 8. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a harisnya még ráér. Inkább egy vastagabb,de nem bélelt nadrágot adok a lányomra. A bélelt nadrág és a harisnya nálam téli holminak számítanak.Ha 10-12 fokban téli ruhát adnék rá, 0 fokban már jöhetne az overall ..és -10-ben már ki se menjünk?
2011. okt. 8. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam alapul venni, hogy én fázom-e. Ugyan úgy, ugyan olyan rétegben öltözetem fel a két éves kisfiamat, ahogy én vagyok. Gondolj bele, az sem jó, ha melege van, megizzad, könnyebben megfázik.
2011. okt. 8. 23:01
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Az enyémen ma harisnya és vékonyabb melegítő volt, én nem vagyok oda a bélelt nadrágokért.

Az ilyen kérdések meg, hogy mit adok rá télen? Hát overallt! Ma reggel 8-kor nálunk (Makó környéke) 6 fok volt, majdnem ráfagyott a bicikli kormányra a kezem. Télen is ilyen idő van átlagban, mikor meg mínuszok vannak, jöhet az overall vagy a bélelt nadrág (mert muszáj, hiába utálom)!

2011. okt. 8. 23:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem, még nem adtam rá, csak a vastagabb nadrágot térdzoknival.

Nem tartottam szükségesnek, nálunk a Balatonnál szép napsütéses délután volt, bár hűvös. De mégsem éreztem , hogy kellene a harisnya már.

2011. okt. 9. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!