Mi a véleményetek a blogomról?
Tudom, hogy nem mindig sikerül szépen lakkoznom, de az egészet csak unaloműzésből csinálom, mert szeretem, meg gyakorlásképpen, tanulgatom a lakkozást meg a díszítésekkel kísérletezgetek. Nincs is nagy látogatottságom, de nem is nagyon vágyom rá, az egészet csak a saját szórakoztatásomra csinálom :)
Most tényleg nem megsérteni akarlak, de helyesírás témában szerintem nem kéne nagyon okoskodnod...ellenőrizd csak a válaszodat.
Nagon jó, ügyes vagy :)
Azt megkérdezhetem, hogy azt nyomdához való sablonokat/korongokat hol veszed ?
A tartalom nagyon jó, el is mentettem az oldalt és mostmár rendszeres olvasója leszek:)
nekem vhogy a design nem tetszik. a fejléc szép, de a többi kinézet nem jön be. (de ez csak az én véleményem) :)
Tyűűűű a mindenit, nagyon ügyes vagy.
Nekem tetszik a blogod nagyon, szerintem rendszeresen látogatni is foglak, alig várom az új körmöket :))))
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy ilyen körömnyomdát hol lehet vásárolni? És mennyibe kerül?
Köszi szépen.
Köszönöm szépen :)
Fentebb írtam :) A Konad termékeket a Pólus centerben vettem (nem tudom, hogy még máshol hol lehet kapni, mert máshol még nem láttam). Vagy neten lehet őket rendelni. Az Essence termékeket pedig Rossmannban lehet kapni, bár abból jóval kisebb a választék, mert nyomdázához való lakkból csak fekete, fehér és ezüst van, és sablonból is csak 2-3 féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!