Mi a véleményetek a blogomról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem mindig sikerül szépen lakkoznom, de az egészet csak unaloműzésből csinálom, mert szeretem, meg gyakorlásképpen, tanulgatom a lakkozást meg a díszítésekkel kísérletezgetek. Nincs is nagy látogatottságom, de nem is nagyon vágyom rá, az egészet csak a saját szórakoztatásomra csinálom :)
2012. ápr. 8. 20:55
1/22 anonim válasza:
ügyes vagy, nekem tetszik :)
én is szeretek a körmeimmel foglalkozni festegetni :D
azt a pontozót hagy kérdezzem már meg, hogy hol lehet venni és mennyiért? meg külön kell minden egyes színnek?
2/22 anonim válasza:
Aranyos es jo, hogy ennyi termeket bemutatsz.
3/22 A kérdező kommentje:
Itt van a pontozó, csak körömlakkba kell mártani és annyi :) Essence termék, a Rossmannban lehet kapni 600 Ft-ért
2012. ápr. 8. 21:03
4/22 anonim válasza:
Szerintem tök jó. És aranyos a nyuszi. :D
5/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, aranyosak vagytok! :)
2012. ápr. 8. 21:07
6/22 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, nagyon tetszik a blogod! :)
7/22 anonim válasza:
a virágos és nyuszis nagyon bejön:))
8/22 anonim válasza:
Nagyon jó, lehet hogy olvasni fogom majd. :)
9/22 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Szép körmöket csinálsz, ügyes vagy. :)
19/L
10/22 anonim válasza:
Nagyon szépek a körmök nagyon tetszik az oldal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!