Mi a véleményetek a körmös blogomról? :D
Elég kezdetleges szerintem.... Tegnap csináltam de próbálom majd minél többet szerkeszteni:)
Nektek mi a véleményetek?:))
www.pankakormok.blogspot.com
Tetszik az ötlet és a Spongyabobos körmök is. De...
szerintem tehetnél jobb képeket is fel, és mondjuk szerintem jó lenne leírni, hogy hogy csinálod, vagy ha csak fel akarod tenni azokat, amiket csináltál, akkor mondjuk nem kell változtatni.
köszi a véleményeket:)
hát igen a spongyabobosra ráment egy unalmasabb délutánom...:D
ami olyan arról majd felrakom, hogy hogy készült, de ezt már kicsit régebben csináltam és nem fényképeztem le a folyamatot:)
köszi a válaszokat:)
hát jelenleg íram is hogy zselés körömlakk van a körmömön, amire nem akarok lakkozni... de most már kezd lenőni úgyhogy hamarosan teljesítem a kérésedet:)
Nem szoktam az ilyen blogokat sem megnézni, sem kommentálni, de erre rápillantottam. Nagyon kreatív vagy és nagyon tehetséges! Kamatoztathatnád máshol is, nem csak körmökön. Mármint ha ennyire jól rajzolsz lakkal, akkor nagy tehetséged van az ilyesmihez! Gratulálok.
27N
köszönöm:)
hát fura de rajzolásba nem tűnt fel hogy lenne különösebb tehetségem... valamiért körömre jobban sikerüének a dolgok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!