Mi a véleményetek a körmös blogomról? :D
Elég kezdetleges szerintem.... Tegnap csináltam de próbálom majd minél többet szerkeszteni:)
Nektek mi a véleményetek?:))
www.pankakormok.blogspot.com
Whooaahh... ne haragudj, de én végigfintorogtam a blogodat..
nem túl sok eszed van, hogy pl a dm-be 3 táskát hoztál el, nem gondoltad, hogy mindbe ugyanaz van?
A sztáros körmeid nagyon bénák.. értelme nincs..boccs..
És tényleg nagyon rondán tudsz lakkozni(ahogy az előző is írta)..
A körömágyadat sem ártana néha rendbe rakni..
na mind1.
Gondolom 15 vagy
És ha 15 akkor mi van?
Jó nem a legszebben lakkoz az tény, de szerintem ügyes és ötletes! Majd belejön abba is!
A kedvét meg nem kellene elvenni, ilyen jellegű kommentekkel! Látszik rajta, hogy örömmel csinálja!
a negatív kritikának ugyanúgy szoktam örülni, mint a pozitívnak, mivel építőjellegűnek fogom fel... viszont ez a stílus amiben leírod szerintem elárul 1-2 dolgot rólad...
16 éves vagyok, amit láttál volna, ha kinyitod a szemed. és nem tudom miért baj, ha valakinek ez a hobbija ennyi idősen.
azt tudom, hogy nem tudok valami szépen alapot festeni, ahogy ezt már többször leírtam a blogomba, de ettől függetlenül gyakorlom.
viszont azt nem értem, hogy miért ne lenne értelme a sztáros körmöknek?... legalább annyi értelme van szerintem, mint annak, ha egy kis virágot festessz rá a körmödre... ráadásul én szeretek ezzel szórakozni... attól, hogy neked nem tetszenek az ilyen stílusú körmök, attól másnak még lehet...(most nem konkrétan arra gondolok, amit én lakkoztam, hanem csak úgy általánosságba)...
a dm-es dologról meg annyit, hogy 3 éve gyűltek kb. a pontjaim, amiket semmire nem használtak, mert egyszerűen nem éreztem szükségesnek, hogy vegyek egy kuponfüzetet, aminek a háromnegyedét fel se használnám... ezért most láttam ezt a zsákbamacska dolgot és szerintem attól függetlenül, hogy hasonló dolgok voltak benn még megérte, ha azt nézed hogy ingyen kaptál körömlakkokat meg mindent... másra úgyse használtam volna el soha azokat a pontokat...
tehát összességében csak annyit tudok mondani, hogy ne haragudj, de bunkó vagy.. és mégegyszer hangsúlyozom: nem a negatív vélemény miatt, hanem a stílus miatt....
Háttiggen...
Az igazság fáj..
Nem is kell, hogy tetsszen a véleményem, de mivel véleményt kérdeztél én leírtam..
Ezerboccs, hogy őszinte voltam.
köszönöm mindkettőtöknek:)
igen, a designal még van dolgom, csak hát egyszerűen nincs most rá időm...:S
az utolsó válaszolónak köszi a tippet:) sajnos messze lakom pesttől, de amint arra járok biztos megkeresem ezt a boltot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!