Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek iPhoneja van, azokat...

Akinek iPhoneja van, azokat miért utálják?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy akinek iPhoneja van, az egyből szvrember, le van fikázva, meg m.jmozzák stb...

Miért van ez?

2012. ápr. 1. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom de ez a kérdés miert van itt, ebben a szakaszban?
2012. ápr. 1. 19:40
 2/6 $ € Ž válasza:
57%

Mert az Apple-nek sikerült horribilis áron eladni egy 90%-ban haszontalan szerkezetet, ennek ellenére mégis presztízstárgy lett belőle, és státuszszimbólumként tartják számon. Ami végül is igaz, hiszen tényleg egy szimbólum....a konzumidiotizmusé.

De ezt a fogyasztók nagy része nem veszi észre, így akinek nincs arra azt mondják, hogy "csóró, és gáz, mert nem engedheti meg magának".

Ez az én személyes tippem és véleményem. 3 ismerősömnek van, az első oldalon vannak az olyan programok, alkalmazások, melyek tényleg érnek valamit, ám ezt más telefon is tudja, a többi pedig csak idióta játékok, de tömkelegével. Megengedhetném magamnak az iPhone-t, mindig is jómódúak voltunk, de úgy neveltek, hogy ennek ellenére nézzem meg mire adom ki a pénzt, feleslegesen ne vegyek semmit, ne éljen meg belőlem senki. Ezért nem veszek iPhone-t.

Amúgy semmi bajom azzal akinek van, az ismerőseimet sosem fikáztam, meg majmoztam. Néha elkértem tőlük játszani, de ennyi.

2012. ápr. 1. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az előzővel teljesen egyetértek,mintha magam írtam volna :D

Én is megengedhetném magamnak,de szerintem is felesleges,teljesen megelégszek a kis Samsungommal :D

2012. ápr. 1. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
+ én se szólom őket le,meg kibeszélni se beszélem őket le,de,hogy a kérdésre is válaszoljak biztos azért,mert irigyek rá vagy azért majmozzák le,mert most nagy divat lett
2012. ápr. 1. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:

-le :D

bocsi xd

2012. ápr. 1. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én a páromnak vettem egyet, nagyon nagyon régi vágy volt, egyszerűen tetszett neki, nem azért, mert "divat"...ha egy samsungra vágyott volna, akkor azt is megvettem volna, nem az volt a lényeg, hogy iphone, se neki, se nekem.

Szerintem rengeteg hasznos dolog van rajta, nagyon szépen lehet fotózni vele, rengeteg használható alkalmazást tudok rá letölteni. Igen, más okostelefonra is lehet, de azoknak is megvan az áruk.

Azóta én is vettem egyet, mert tetszik, de nem a 4-t mert az nem tetszik. Ennyi, tetszik és pont. Plusz így ingyen tudok beszélni, smsezni, fotót küldeni a páromnak, mert van rá ilyen alkalmazás is.

Nem kell mindenkit divatbu,zinak nézni, ha almája van. Egyszerűen jó telefon, és pont. A convers csuka se sokkal jobb a kínaisnál (tapasztalat), mégis 10-12X annyiba kerül.

Egy másik telefon, aminek szintén van ekkora tudása, ugyan úgy 100-120E felett van.

Ugyanakkor engem még sose majmoztak le miatta, esetleg megjegyezték, hogy "de jól megy"... mire én közöltem, hogy majd' egy évig gyűjtöttem rá.

Hozzáteszem, használtan, és olcsóbb volt mint bármelyik "okos" a témobílnál ...

Amúgy sokan azért majmoznak, mert csak azt látják, mi van a kezedben, akkor ha fiatal vagy, egyértelműnek veszik, hogy apuci zsebéből, stb...

A másik kézenfekvő válasz, hogy irigyek.

Én azokat nem értem, akiknek van egy másik típusú okostelója, és leszólja az iphone.t, hogy milyen sz@r meg stb.

Én sosem szólom le más cuccát, ha csak egy nokia 3310esről van is szó.

Szóval, ha valaki megmagyarázza, hogy az iphone-osok miért majmok, azt megköszönném!

2012. ápr. 1. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!