Miért utálják az emokat?
Mit értesz igazi emo alatt?Két kiló fekete smink,szembe lógó haj,halálfejes póló,kockás dolgok meg csőnadrág,ezek?
Engem két méterre taszít az ilyen ember,már meg se haragudj,egyszerűen irritál.
mert az emo stílus már legalább 2 évtizede jelen van,ők eredetiek,a mostani 'emók' pedig csak pózerek és egymást majmolják.
én nem utálom őket,majd kinövik.
18/L
Nem igazán beszélnek az emok a gondjaikról, nem terhelnek másokat vele, amugy igaz, mostanában a legtőbb "emo" csak pózer, persze azért vannak még igaziak is. De azt észre lehet venni hogy ki az aki csak másolja a stílust.
Ők:
-Túlzásba viszik a feketét és a sminket
-Ha valaki azt irja hogy emos akkor az is fake, mert olyan nincs hogy emos, csak olyan van hogy emo
-Ha cigizik drogozik, vagy iszik az nem igazi, hisz nem hiába x a jelképük az emoknak, tiltakoznak minden ilyen káros szenvedélytől
-Ha minden v-t így ír w, az is tulzás, tehát ez is csak copyzza a stílust
-ugyanigy van az x el is
Én minden sz betűt x nem irok, de ez nekem így jön magától, nem vagyok sem fake, sem pózer, és nem másolom a stílust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!