Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják az emokat?

Miért utálják az emokat?

Figyelt kérdés
Itt most az igaziakra gondolok. Az igazi emok nem isznak, nem cigiznek, nem drogoznak, menekülnek minden káros dolog elöl. De sajnos az a baj hogy már 100* több a fake min az igaz
2011. dec. 2. 16:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem azért utálják az emokat mert mások mint mi és kitünnek a töbegből és ez sokaknak nem tetszik(de ez csak ez Én véleményem)
2011. dec. 3. 10:35
 12/21 anonim ***** válasza:

19:36-os vagyok.

az az igazság,hogy a mai világban nem fogadják el a 'különcöket'. az pedig teljes mértékben igaz,amit leírtál. + még az,hogy nem hirdetik hogy ők emók...

2011. dec. 3. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
MERT GAGYIK
2011. dec. 4. 00:26
 14/21 anonim ***** válasza:
mármint akik divatból csinálják az egészet.. azok gagyik
2011. dec. 4. 00:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a divat emok miatt lenézik az igaziakat is :( ez nekem nagyon nem tetszik, most a válaszokból levettem hogy ti is inkább ellene vagytok mint mellette. :(
2011. dec. 4. 13:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem van egy emo barátnőm, és sokan nem is nézik annak, mert nem próbál kitűnni a tömegből! max. csak a szemébe fésült fekete haja a legjobban feltűnő, amúgy meg teljesen normális ruhákat hord (persze sok a fekete cucca), de nem cigizik, meg ilyenek, és gyakran csak leül, és bámulja a felhőket. Elmondta, hogy ilyenkor azon gondolkodik, vajon honnan lettünk, és mivé válunk az életünk során. Amúgy van egy "napfényes" oldala is, amikor nevetni lehet vele együtt. Nem értem ezt a sok pózert, meg azokat sem, akik csupán külsőből ítélnek -.-
2011. dec. 7. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, hogy divat, vagy igazi, nem értem, hogy miért kell csatlakozni valamilyen gagyi csoporthoz, miért nem lehet önmaga mindenki. Miért kell japánnak lenni, meg emónak, meg minden ehhez hasonlóknak. Én értem, hogy a fiatalok szeretnek tartozni valahova, de amennyire különcök akarnak lenni, annyira egyformák lesznek. Egyszerűen ki kell nőni, nem ítélkezem, nekem is volt korszakom:D Majd elmúlik az igazi, meg a mű emo is:)
2011. dec. 7. 22:20
 18/21 A kérdező kommentje:
De pont ez az. Van olyan aki egyszerűen ilyen. Nem azért csinálja mert hogy csoporthoz tartozzon meg ilyenek. Hanem egyszerűen így érzik jól magukat.
2011. dec. 9. 17:33
 19/21 anonim ***** válasza:
ezzel nem nagyon tucc mitteni, elég szar érzés, magamon tapasztalom. ez wan. aki pozerinyo azzal nem kell foglalkozni, aki meg"igazi" azon láccik. nah igen. és az irás nem feltétlenül jelent copyt. ;D
2011. dec. 28. 14:32
 20/21 mogul válasza:
Én is emo vagyok és erre én is kíváncsi lennék a pózereket tudom mért utálják de én nem vagyok az egyáltalán nem sminkelem magam nem iszom nem is dohányzom ha nagyon jó társaságba vagyok akkor mondjuk nem vagyok lehangolt de úgy általába igen...ami még furcsak h egy csomó embernek én vagyok a lelki szemetes ládája akiknek a legnagyobb problémájuk az h nem engedtél el őket 1 buliba vagy hasonló nekem ennél nagyobb bajom is van de senki sem halgat meg ugyhogy már nagyon nem is akarok róla beszélni senkinek...bocsi h így eltértem a tárgytóll :$$
2012. aug. 27. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!