Melyik képem sikerült jobban? (lent link) Hány évesnek nézek ki? :D
# 35/50 tegnap 21:24
Szerintem ha valaki ide teszi a képét,hogy "hogy néz ki" akkor senkit nem érdekel a családi háttér,hogy min ment át. Ha egy életrajzzal csapja a fényképet akkor elképzelhető,de még akkor is azt nézzük,hogy néz ki.
Az nem igaz, hogy egyből leoltottam azt, aki negatívat írt rólam, viszont szeretném tudni miért vagyok "hányingerkeltő" és pl. nem csak egyszerűen ronda vagy ilyesmi.
A másik, hogy oké, ha valakit nem érdekel a családi hátterem de akkor ne írja már senki, hogy "apucipénzénélő 15 éves r.banc"... Ok? Mert ez igenis feljogosít engem arra, hogy megvédjem magam és elmondjam, hogy sem r.banc nem vagyok sem pedig apuci pénzén élő kis csicska.
azt meg honnan vetted, hogy hányingerkeltő lenne, ha kitennéd a mellyedet?
a képre írtam, hogy hányingerkeltő, ugye egy képet nézünk mind a ketten? mert meg kell hagyni, hogy egyfajta stílusa van az utolsó két képnek, ami szerintem hányingerkeltő
probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!