Melyik képem sikerült jobban? (lent link) Hány évesnek nézek ki? :D
:) Köszönöm szépen, ez jól esik nagyon mert a külsőmre mondjon mindenki amit akar, de azt nagyon nem bírom elviselni, ha az eszemet szidják vadidegenek... Elég sokat elértem már az életben és tényleg az bánt leginkább, mikor azt hiszik az emberek, hogy egy buta kis IQ nuku lány vagyok :)).
Még egyszer köszönöm, kedves Utolsó!
Igazán nincs mit. :)
Ilyen hogy is mondjam undorító ember sok van sajnos, én valamennyire már megszoktam.
Viszont később majd a képükbe röhöghetsz mindazzal amit elértél. :)
Úristen, tudom, hogy a jól tanulás nem egyenlő az intelligenciával, de nevezz nyugodtan egoistának, én intelligens vagyok és nem mellesleg idegen nyelven tanulom a jogot, úgyhogy nem vagyok retardált. :p
Utolsó, köszönöm szépen a kedvességedet, jó tudni, hogy vannak még ilyen emberek is.... :)
:))))) sokan mondták ezt már és nagyon nagyot tévedtek! :))
te drága, már 21 éves vagyok és 3 barátom volt eddigi életem során összesen, szóval nyugodj le és ne ítélkezz 2 kép alapján, okés?
Egyetértek,nagyon szép vagy:-)) Egyébként tényleg nagyon szép a sminked és a hajad is.Én most vagyok 4.-es egyetemen és én is jogot tanulok:)) nehéz de küzdeni kell:D
Sok sikert a tanuláshoz:))
1. kép jobb szerintem. :)
És tényleg nem kell ócsárolni mást képek alapján..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!