TP-Link router telepítés hiba! Mi a baj? (TL-WR740N típus) A konfigurálás (mellékelt CD-n lévő program segítségével) sikerült viszont nem tudok csatlakozni a netre (invitel, ADSL [PPPoe])? H
ibaüzenet: a távoli gép nem válaszol (vagy vmi ilyesmi)
de ha a routert kikötöm és a modemet rendesen a gépre kötöm van net (ahogy eddig is)
megpróbáltam a kézikönyv-ben szereplő hibalehetőségeket is
(MAC címet kellett másolni vhova, és a router IPjét megváltoztatni...hiba továbbra is fent állt)
Ez sem egy utolsó olvasmány.
Szerintem is reset-elni kéne, mert ki tudja már mi lett állítva... (bocs)
A cd-ről való telepítést illetve ilyen-olyan varázslót meg tessék elfelejteni. Normálisan csak kézzel lehet beállítani.
A linkben minden benne van, képekkel.
jah am a modemem: D-LINK DSL-360R
ennek viszont nem tom az IP-jét...guglin sem találom
NA! A rainamn leírás alapján megcsináltam (elötte reseteltem) és úgy tűnik hogy jó.
az eddig megszokott asztalon lévő invitel ikonnal nem tudok csatlakozni a netre de nem is kell:D úgy tűnik a router megoldja magának mivel van netem...pár perc és kipróbálom Tablettel a Wifit is.
KÖSZ A SEGÍTSÉGET:)
Igen a router be állítottál be mindent az tartalmazza a beállításokat
és ha ujra van telepítve a géped már nem kel a nettel vacakolnod csak rá a router és go :))
Szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!