Melyik képem sikerült jobban? (lent link) Hány évesnek nézek ki? :D
21 éves, aránylag gazdag, apa nélkül élő lány vagyok, mivel a drága elhagyott és szülinapomra egy 3 szóból álló üzit írt facebookon :))
Bocsi!
na, ezt bebukta...
ezt imádom. ránéznek valakire, látnak valakit (kívülről), és fogalmuk sincs, hogy mi zajlik a háttérbe...
nem tudják, pl. milyen szenvedéseken megy át , nem tudják, hogy sír minden este egy személy miatt, aki soha nem lesz az övé, nem tudják, hogy milyen a családi háttér, nem tudják, mi is történik az illetővel.
azért mert szőke, meg jól is néz ki, máris egyszerre azt hiszitek, hogy beleláttok az életébe.
GRATULÁLNI TUDOK CSAK!
kár, hogy nem vagy leszbi vagy bi, meg az is, hogy én is hetero vagyok :D
ha pasi lennék, szerelmes lennék beléd :( :D
Ohh de aranyos vagy, most nagyon mosolygok. :DD
Nem vagyok leszbikus és te sem :)), de ez akkor is jól esett. :D
Ezek a képek amúgy tényleg "bénák", de azért nagyon örülök, hogy ennyi pozitív véleményt kaptam!
kifejezetten tetszel, 1. kép valamivel jobb, de nem ártana, ha még készítenél nekünk párat...
az almáról pedig: imidzs, luxuscikk, ezért akinek nincs az irigykedik rá, ha jó, ha nem jó...lemondják az emberek, ha még nem is ismerik, mégis ha hirtelen nyerne vki a lottón tutira venne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!