Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik képem sikerült jobban?...

Melyik képem sikerült jobban? (lent link) Hány évesnek nézek ki? :D

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 29. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
Énis 18-nak tippeltelek aztán olvastam 21:) Hát 1 évvel vagyy idősebb nálam de egycipőben járunk engemis mindenki csitrinek néz :/ Szőke vagyok énis és ráadásul csak 165 cm,magassarkúval is csak 170 körül, kb elfúj a szél,de nembaj késöbb jobb lesz ám hogy ilyen fiatalosak vagyunk,bár néha bossszankodok ha elkérik a személyim,hál isten már ritkul:) Amúgy nő létemre mondom hogy szép csaj vagy és szimpatikus is !:)
2012. márc. 29. 19:56
 32/84 anonim ***** válasza:
Egy
2012. márc. 29. 20:28
 33/84 anonim ***** válasza:
52%
15 éves gazdag apapénzénélő lányka vagy. Bocsi,de,hogy a fél telefon kitakarja a fejed...
2012. márc. 29. 20:28
 34/84 A kérdező kommentje:

21 éves, aránylag gazdag, apa nélkül élő lány vagyok, mivel a drága elhagyott és szülinapomra egy 3 szóból álló üzit írt facebookon :))

Bocsi!

2012. márc. 29. 21:13
 35/84 anonim ***** válasza:
100%

na, ezt bebukta...

ezt imádom. ránéznek valakire, látnak valakit (kívülről), és fogalmuk sincs, hogy mi zajlik a háttérbe...

nem tudják, pl. milyen szenvedéseken megy át , nem tudják, hogy sír minden este egy személy miatt, aki soha nem lesz az övé, nem tudják, hogy milyen a családi háttér, nem tudják, mi is történik az illetővel.

azért mert szőke, meg jól is néz ki, máris egyszerre azt hiszitek, hogy beleláttok az életébe.

GRATULÁLNI TUDOK CSAK!

2012. márc. 29. 21:24
 36/84 A kérdező kommentje:
Kedves 31es, tudom miről beszélsz, ítélkeznek ám az emberek rendesen! Gondolhatod mi volt a véleményük, mikor abszolút platinaszőke voltam... :)) De örüljünk, nincs szomorkodni valónk szerintem! :*
2012. márc. 29. 21:40
 37/84 A kérdező kommentje:
Kedves 35: sajnos a legtöbb ember ilyen... A saját keserűségüket vetítik ki másokra és ha X mondjuk szép vagy gazdagságot sugall, máris egy beképzelt kis apuka pénzén élő csitri lesz, akinek esze semmi, pasija meg 15... Nem értem miért vannak ennyire tele előítéletekkel az emberek, sosem tudtam felfogni az ilyet, szerencsére azért akad, akit távolról elkerül ez a gondolkodásmód! :) Annyira örülök, hogy soha életemben nem éreztem irigységet!!!
2012. márc. 29. 21:44
 38/84 anonim ***** válasza:

kár, hogy nem vagy leszbi vagy bi, meg az is, hogy én is hetero vagyok :D

ha pasi lennék, szerelmes lennék beléd :( :D

2012. márc. 29. 21:50
 39/84 A kérdező kommentje:

Ohh de aranyos vagy, most nagyon mosolygok. :DD

Nem vagyok leszbikus és te sem :)), de ez akkor is jól esett. :D

Ezek a képek amúgy tényleg "bénák", de azért nagyon örülök, hogy ennyi pozitív véleményt kaptam!

2012. márc. 29. 21:57
 40/84 anonim ***** válasza:

kifejezetten tetszel, 1. kép valamivel jobb, de nem ártana, ha még készítenél nekünk párat...

az almáról pedig: imidzs, luxuscikk, ezért akinek nincs az irigykedik rá, ha jó, ha nem jó...lemondják az emberek, ha még nem is ismerik, mégis ha hirtelen nyerne vki a lottón tutira venne

2012. márc. 30. 00:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!