Melyik képem sikerült jobban? (lent link) Hány évesnek nézek ki? :D
szia 1.:) 9. vagyok
Nem szép hanem normál tehát olyan mint egy átlagos 18-20 éves de az már más,hogy kinek mi a szép;))
Köszönöm szépen a válaszokat! Első, nagyon aranyos vagy. :)
Az iPhone :))...hát én imádom az almámat büszke is vagyok rá mert szülinapomra kaptam, abszolút nem tartom gáznak kirakni egy képet, amin a fél fejemet rejti a teló, ilyenem még úgysincs.
A fényképek ma készültek, fél nap egyetem után, jól lefáradva, tudom, hogy nem valami jól sikerültek...vannak ennél sikeresebb képeim is, pl. Monroe-sak, de hát nem lehet az ember mindig a topon, tökéletes sminkben és frissen csavart hajjal, kell ilyen is néha. :)
Szia kérdező
Ezt viszont nagyon értékelem benned,hogy nem kaptad fel a vizet és hogy igazán egy 21 évesehez méltó eszed van :)) :D
én pedig az ironizálást tudom nagyra értékelni :D
köszönöm!
egyébként aki itt beszól ezt-azt, az irigységből csinálja...
Mindenki olyan képet csinál magáról amilyet akar, és ha azt akarja hogy ott legyen a teló, akkor ott van kész. Különbenis szinte mindenki így fotózza magát, nem tudom miért kellett belekötni a lányba.
Szerintem semmi szégyellni valója nincs, szép nagyon, fiatal, csinos, nőies, szóval miért ne fényképezhetné magát?
Amúgy is az a gáz, amikor igénytelen ronda csajok fényképezik magukat, nem az amikor ilyen aranyos szépek. :)
Kérdező akik beszólnak azokkal ne foglalkozz, szeretnek kötekedni ennyi az egész...
Köszönöm szépen.. Kedves Utolsó, nagyon aranyos vagy és jól esik, amiket írtál!!
Nem kell ám agyba-főbe dicsérgetni engem, de az agyi kapacitásomat ne ócsárold kérlek, mert hidd el, nem vagyok egy buta lány, akinek semmi sütnivalója nincs és csak a pózoláshoz ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!