Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik képem sikerült jobban?...

Melyik képem sikerült jobban? (lent link) Hány évesnek nézek ki? :D

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. márc. 29. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:

szia 1.:) 9. vagyok

Nem szép hanem normál tehát olyan mint egy átlagos 18-20 éves de az már más,hogy kinek mi a szép;))

2012. márc. 29. 16:13
 12/84 anonim ***** válasza:
Nekem túl cicababás vagy, és a két kép közül nem veszek észre nagy különbséget
2012. márc. 29. 16:15
 13/84 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Első, nagyon aranyos vagy. :)

Az iPhone :))...hát én imádom az almámat büszke is vagyok rá mert szülinapomra kaptam, abszolút nem tartom gáznak kirakni egy képet, amin a fél fejemet rejti a teló, ilyenem még úgysincs.

A fényképek ma készültek, fél nap egyetem után, jól lefáradva, tudom, hogy nem valami jól sikerültek...vannak ennél sikeresebb képeim is, pl. Monroe-sak, de hát nem lehet az ember mindig a topon, tökéletes sminkben és frissen csavart hajjal, kell ilyen is néha. :)

2012. márc. 29. 16:23
 14/84 A kérdező kommentje:
Még az "átlagos", "normál" jelzőt sosem mondta rám senki az ismerőseim közül, de köszönöm neked :)!
2012. márc. 29. 16:24
 15/84 anonim ***** válasza:

Szia kérdező

Ezt viszont nagyon értékelem benned,hogy nem kaptad fel a vizet és hogy igazán egy 21 évesehez méltó eszed van :)) :D

2012. márc. 29. 16:34
 16/84 A kérdező kommentje:

én pedig az ironizálást tudom nagyra értékelni :D

köszönöm!

2012. márc. 29. 16:39
 17/84 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy annak a 21 éves lánynak, aki elvárja, hogy vadidegenek nyalják a popsiját szájberben, persze, túl sok esze lenne. Mellesleg.
2012. márc. 29. 16:44
 18/84 anonim ***** válasza:
67%

egyébként aki itt beszól ezt-azt, az irigységből csinálja...

Mindenki olyan képet csinál magáról amilyet akar, és ha azt akarja hogy ott legyen a teló, akkor ott van kész. Különbenis szinte mindenki így fotózza magát, nem tudom miért kellett belekötni a lányba.

Szerintem semmi szégyellni valója nincs, szép nagyon, fiatal, csinos, nőies, szóval miért ne fényképezhetné magát?

Amúgy is az a gáz, amikor igénytelen ronda csajok fényképezik magukat, nem az amikor ilyen aranyos szépek. :)

Kérdező akik beszólnak azokkal ne foglalkozz, szeretnek kötekedni ennyi az egész...

2012. márc. 29. 16:45
 19/84 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.. Kedves Utolsó, nagyon aranyos vagy és jól esik, amiket írtál!!

Nem kell ám agyba-főbe dicsérgetni engem, de az agyi kapacitásomat ne ócsárold kérlek, mert hidd el, nem vagyok egy buta lány, akinek semmi sütnivalója nincs és csak a pózoláshoz ért!

2012. márc. 29. 16:48
 20/84 anonim ***** válasza:
Ha ez nekem szólt, nem gondolom én h buta vagy. Különben is aki egyetemre jár, buta nem lehet, a válaszaid is egy értelmes okos embert tükröz, meg hogy is mondjam, a képeken is nekem valahogy úgy tűnik, hogy nem vagy egy buta lány. :) Sokaknál látszik egyébként ránézésre h buta-e vagy sem, de nálad pont az ellenkezője látszik, szóval nem tűnsz sehogy sem egy buta lánynak.
2012. márc. 29. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!