Nagyon meghíztam, de a barátomnak ez jobban bejön. Lehetséges ez? (képpel)
Amit nem kell mondanotok, mert TUDOM:
1. elhíztam az utóbbi pár hónapban, ráadásul aránytalanul, hájas vagyok és nagyon nagy a hasam.
2. ez egészségtelen és csúnya ezért fogyózni kell és fogok is. (167 cm/78 kiló)
Ami érdekes, hogy a barátomnak jobban bejövök így, és ezt mondta is. Ettől nem lesz egészségesebb a dolog, tehát fogynom kell, ezt ő is tudja. De érdekel, hogy szerintetek TÉNYLEG ezt gondolja? Nehezen tudom elhinni. Nehéz szívvel, de itt van pár kép, hogy mennyire rossz a helyzet...:-(
Szerintetek létezhet az, hogy egy fiú szerint szép ez? Nehezen hiszem...
szerintem nagyon jó az elosztásod:D vagy hogy fogalmazzam meg:$ igazi nő! :))) csini:)
15/L
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ kicsit felhúztam magam a kérdéseden
Márt miért ne tetszhetnél a pasidnak?????? Sőtt, lefogadom, hogy rajta kívül még sokaknak tetszel.
A barátnőm 162 cm és 76 kiló, az alakja majdnem mint a tiéd, de tényleg, talán combban erősebb, és a derék csípő aránya még hangsúlyosabb. Nekem nagyon bejön, veled együtt :D most hogy állsz a súllyoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!