Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leborotváltam most csupaszra, és tök rosszul érzem magam, mert nekem így nagyon nem tetszik. Szerintetek legalább a barátomnak bejön majd?
Először nem akartam csupaszra, csak úgy ahogy szoktam, h kicsit hagyok rajta, de aztán végül leszedtem az összes szőrt.Barátom meg kis szőrrel eddig nagyon szerette. És most nekem se tetszik íígy... olyan mintha egy ötéves kislány lennék.:S Pedig 12évvel vagyok idősebb annál.
Tudom, majd visszanő megminden, de addig meg fúúújj. :(
Legközelebb gondold át, mit csinálsz...
Amúgy meg, mit ér, ha a barátodnak tetszik, te meg undorodsz így magadtól? :)
Ezen az oldalon mindenki azt hiszi, hogy a válaszolók mindent tudnak?
Nem lenne jobb, ha tőle kérdezed meg, és speciel nem engem (meg mást) kényszerítesz ilyen dolgok elképzelésére?
ch utolsó kettő ne az én puncimra legyen már kíváncsi..^^
amugymeg aztmondta a barátom, hogy neki igyis ugyis tetszik,és mindegy neki hogy milyen csak dzsumbuj ne legyen.:)) szóval szerintem majd visszanövesztem kicsit ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!