Kiakadtam. Ilyen nagy "belem" van? Képpel
Suli után egy tetkót szerettem volna csináltatni a hasamra. Mikor elmondtam, hogy mit szeretnék, a szalonban az egyik vendég kiakadt, és elkezdett osztani, hogy ez árt a babának stb stb. Hiába győzködtem, hogy nem vagyok terhes, csak mondta mondta. Erre a tetováló is elkezdte. Totál égő volt. Tudom, hogy van hasam, nem kicsi, de azért terhes?????? tulzás sztem.
Szerintetek?
1.Először is nem kéne annyit zabálnod meg lustulni és akkor nem lenne akkora nagy hasad.
2.nem fogyókúrázni kell feltétlenül,hanem egy helyes és kiegyensúlyozott étkezést belőni és nem felfalni a nagyi egész sütijét,mert mást nem tudok elképzelni
3.Inkább sétálj sokat,hosszú időket persze olyan tempóban,amitől nem fáradsz ki,tehát a pulzusod kb 130 körüli átlag legyen és a lift helyett használj lépcsőt
Meg persze tornázhatsz is valamit,de inkább sokat mozogj és ne egyél nassolni valót egy ideig
4.A te súlyarányod a magassággal szemben igen gyér.Legalább 15 KG-ot le kell dobnod,ahogy látom a lábadon,a hasason,de még a karod is vaskos,van mit ledolgozni
húzz már az anyádba a kiakadt beleddel
nem igaz, hogy állandóan ezt a kérdést látom a megválaszoltjaim legelején
15:15
és akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!