Kiakadtam. Ilyen nagy "belem" van? Képpel
Suli után egy tetkót szerettem volna csináltatni a hasamra. Mikor elmondtam, hogy mit szeretnék, a szalonban az egyik vendég kiakadt, és elkezdett osztani, hogy ez árt a babának stb stb. Hiába győzködtem, hogy nem vagyok terhes, csak mondta mondta. Erre a tetováló is elkezdte. Totál égő volt. Tudom, hogy van hasam, nem kicsi, de azért terhes?????? tulzás sztem.
Szerintetek?
most mit vagy azon felháborodva, hogy a nagy beledre megmondják, hogy olyan, mint egy terhesé?
teljesen olyan, és bizony nagyon komolyan túlsúlyos vagy
Ebből is látszik, hogy egyeseknek nincs önkritikájuk...de ennyire?
kifejezetten NAGY A HASAD!
A magasságodhoz max. 55 kiló lenne az ideális.
Én is 166cm vagyok és 53 kiló.
hát azért szerintem nem kell leszólni a kérdezőt, hogy húúúú milyen nagy a hasa.
abban egyetértek, hogy nem kellene hasra varratnia, de azért ez a durván túlsúlyostól messze van.
A durván túlsúlyos, meg nagyon nagy has, az ez:
És ezek még nem a végletek, ilyet minden nap tucatot látunk az utcán.
Még egyszer mondom, szerintem sem kell hasra varratnia, meg nagy a hasa, jó lenne, ha tudna fogyni, de a hatalmas súlyfeleslegtől ez még igencsak messze van
Kérdező! milyen mintát szerettél volna? Lehet tudok segíteni, hogy hogy tudnád kivitelezni máshova
Egy hájas disznó vagy,szégyeldd el magadat,hogy azt hitted hogy ez nem nagy.
Irtóra égő és ronda is.
Kezdj el fogyózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!