Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Frissen végzett körmöshöz ha...

Frissen végzett körmöshöz ha olcsóbban készíti a műkörmöt, pl 2000Ft körül akkor elmennétek vagy azért mert csak most végzett lekezelnétek?

Figyelt kérdés
Meghirdettem magam, hogy 2000Ft-ért gyakorlásnak műkörmöt készítek, nagyon sok színből választhatnak a vendégek, erre bejelentkezett a HÖLGY és amikor odaért meglátta az oklevelemen a dátumot és teljesen kiborult. Hisztérikusan kikapta a kezemből a kezét, hogy egy kis tanonc ne tegye tönkre a körmét. De akkor, hogy gyakoroljak? Ügyesen dolgozok, nagyon jól sikerült a vizsgám is és voltam utána díszítő tanfolyamon is. Abba kéne hagynom egy időre és csak gyakorló ujjon gyakorolni, de akkor meg csak belefektettem a pénzt és nincs hasznom belőle.
2012. márc. 17. 21:30
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ha azt gondolod hogy szépen és fejlődő képesen dolgozol és igen is van elszántságod arra hogy tovább képezd magad, akkor ne potom pénzt kérj a munkádért mert az minősít! Én amikor anno a Crystal Nails-nél elvégeztem a szakmát, addig nem álltam munkába amíg még 2 technikai továbbképzést el nem végeztem! Biztos akartam lenni magamban és olyan munkát felmutatni már kezdőként ami megragadja az embereket! Így is történt, és kezdőként sem volt soha hogy 3500Ft alatt körmöztem volna!!! Még is az emberek eljöttek, kipróbáltak és látták hogy megéri amiért fizetnek! :)

Egy műkörmös

2012. júl. 27. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Én elmennék, de csak ha megbízható ismerősömtől tudom, hogy tényleg jól csinálod. Az, hogy mennyi ideje végeztél egyáltalán nem jelent semmit, hülye az, aki ez alapján lekezel. Pont pár napja voltam manikűröztetni egy nőnél, aki állítólag több mint 10 éve körmös. Ehhez képest szó szerint véresre vagdosta a bőrt a körmeim körül. Szóval nem azt kéne nézni, hogy mióta van szakmád, vagy egyáltalán van-e. Hamarabb mennék olyanhoz, aki hobbiból körmözik szakma nélkül, mint ehhez a nőhöz.
2012. dec. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!