Meglettem hívva 1 medencés partyra,és az lenne a kérdésem,hogy ti ezt felvennétek avagy sem?Mer igaz,otthon merek benne fotózkodni,de nem tudom,hogy el illik ilyenbe menni. Primitív válaszokat kérlek ne.
neeeeee...:S ez nagyon..hát..k**vás :S egy medencés buliban így könnyen lefektetne mindenki és szerintem ki tünnél a tömegből (negatív értelemben) sztem mást vegyél fel :)
2011. aug. 28. 15:24
2/35 anonim válasza:
rossz minőségű a kép, csinálj egy újat úgy hogy fel van kapcsolva a lámpa, hogy lehessen látni és szemből legyél a kamerában, hogy lássuk a bikinit, ne pózolj, most a bikini a lényeg :D
2011. aug. 28. 15:25
3/35 anonim válasza:
ha ez tevagy tök jó a hajad :D
De amúgy nem mennék el medencéspartyra,max strandra.
2011. aug. 28. 15:26
4/35 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy nagyon csinos vagy benne, én is azt tanácsolnám, hogy ne ezt vedd fel. Persze attól függ, hogy milyen jellegű a medenceparty. Ez a fürdőruha nagyon kihívó, szerintem csak akkor vedd fel, ha mindenképpen be akarsz pasizni és akkor is csak úgy, ha nem komoly kapcsolatra keresel valakit. Pont tegnap mondta a párom, mikor elhaladtunk egy miniszoknyás, kihívóan viselkedő nő mellett, hogy egyáltalán nem értékeli az ilyen nőket. Ne akarj mások szemében leírt nő lenni, inkább mással hívd fel magadra a figyelmet! Ez csak az én véleményem.
30/L
2011. aug. 28. 15:27
5/35 anonim válasza:
Hát egy koszos cigányribancnak nézel ki így kép alapján benne. Ha dugós medenceparty akkor tökéletes.
2011. aug. 28. 15:30
6/35 A kérdező kommentje:
Szerintem takarodj innen:) 1.nem vagyok cigány 2. Nagyon nem én számítok a képen 3.Primitív vagy...
Többieknek nagyon szépen köszönöm, azt hiszem megfogadom :))
2011. aug. 28. 15:32
7/35 anonim válasza:
légyszi, csinálj új, világosabb képet, mert nem látom a fürdőrucid :))
2011. aug. 28. 15:43
8/35 anonim válasza:
miért lennék primitív?
3.
2011. aug. 28. 15:47
9/35 anonim válasza:
Nekem tetszenek az ilyen fürdőrucik, de nem mernék felvenni, ez már sok (ill kevés :)). Báris magamon az lenne, máson meg, hát az nem az én dolgom.
2011. aug. 28. 15:49
10/35 anonim válasza:
Én tuti nem venném fel mert nagyon önbizalomhiányos vagyok, de ha neked jól áll és jól érzed magad benne akkor nyugodtan vedd fel.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!