Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ebbe elmennétek? (kép...

Csajok! Ebbe elmennétek? (kép lenn)

Figyelt kérdés

[link]

Meglettem hívva 1 medencés partyra,és az lenne a kérdésem,hogy ti ezt felvennétek avagy sem?Mer igaz,otthon merek benne fotózkodni,de nem tudom,hogy el illik ilyenbe menni. Primitív válaszokat kérlek ne.

Előre is köszönöm:))

2011. aug. 28. 15:22
1 2 3 4
 31/35 Jeanne válasza:
Attól függ milyen célból mész. Ha úgy készülsz, hogy le is akarod venni, simán jó a gönc :D
2011. szept. 13. 08:10
 32/35 anonim ***** válasza:

Csinos vagy, de medencés partira nem való szerintem sem, már leírták miért, én csatlakozom hozzájuk. Könnyű hatást kelt.

21.21-es válaszolónak meg üzenem, hogy a "kulturált" szót valóban így kell írni, ahogy a kérdező. A "kultúra" szó hosszú ó, de a képzett változatai, mint a "kulturált", bizony már rövid. Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.... :)

2011. szept. 13. 12:18
 33/35 anonim ***** válasza:
Túlságosan jól nézel ki. A pasik csak a nyálukat csorgatnák, a nők meg irigységből elmondanának mindennek. Ha az én párom venné fel akkor vagy olyan helyen engedném meg neki, ahol nem ismernek minket(pl strandon), vagy csak kettesben, amikor nekem akar csak tetszeni.
2011. szept. 13. 13:16
 34/35 emolány ***** válasza:
Én felvenném.
2011. szept. 13. 13:58
 35/35 anonim ***** válasza:
végülis csak a fél melled, meg a segged van ki. akár mehetnél csupaszon is!
2011. szept. 13. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!