Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ebbe elmennétek? (kép...

Csajok! Ebbe elmennétek? (kép lenn)

Figyelt kérdés

[link]

Meglettem hívva 1 medencés partyra,és az lenne a kérdésem,hogy ti ezt felvennétek avagy sem?Mer igaz,otthon merek benne fotózkodni,de nem tudom,hogy el illik ilyenbe menni. Primitív válaszokat kérlek ne.

Előre is köszönöm:))

2011. aug. 28. 15:22
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Azért vagy primitív,mer mindenki tud kulturált válaszokat adni,csak te nem...és a bikini a fontos most a képen..nem az én kinézetem, úgy gondolom ..
2011. aug. 28. 15:56
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a többiekhez, ez a fürdőruha jól áll, de iszonyat k*rvás. Olyan, mintha azt üzennéd, hogy "a nyáron nem jött össze semmi, ezért könyörgöm, d*gjon már meg valaki!". Nagyon "olcsónak" tűnsz benne.

De ha CSAK szűk baráti kör lesz, amiből mindenkit már évek óta ismersz, akkor felveheted, mert úgysem ez alapján fognak megítélni, egyéb esetben nagyon nem ajánlom...

23F

2011. aug. 28. 15:57
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
igazuk van de valami neon szín jól menne a bőrödhöz szerintem egy egyszerű háromszöges bikini jó lenne főleg ha színes :)
2011. aug. 28. 16:01
 14/35 anonim ***** válasza:
92%

Én ezt biztos nem venném fel :/ Túl kihívó.

19/L

2011. aug. 28. 16:10
 15/35 anonim ***** válasza:
93%
Soha, soha, soha
2011. aug. 28. 16:22
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem iszonyat kihívó, én is azt javaslom, ha nem csak egyéjszakás kaland akarsz lenni, akkor valami mást.

Amúgy nagyon jó áll, szép alakod van hozzá.

2011. aug. 28. 16:47
 17/35 anonim ***** válasza:
71%
Nem te vagy a lényeg akkor tegyél már fel szemből is egy képet, mert azt látjuk hogy jó a lábad, meg igazi k*rva módra tudsz pózolni, de a fürdőruha nem látszik igazán.
2011. aug. 28. 16:54
 18/35 anonim ***** válasza:
94%

Ne vedd fel.

No vagyok, nem tinilany, tudom mirol beszelek.

Ez kb olyan, mintha magadra irnad, hogy "Dugjon, aki er."

Tenyleg. Ez nagyon eros, en nyilvanos helyre, medences partira sem veszek fel ilyet, pedig az alakom megengedi.

Max akkor veszek fel hasonlot, ha a ferjemmel kettesben megyunk ejszakai furdozesre, romantikazni, akkor boven belefer, de masra ez nem tartozik.

2011. aug. 28. 16:59
 19/35 A kérdező kommentje:
szerintem a fürdőruhát lehet látni,ha meg ennyire vak vagy akkor vegyél fel szemüveget,vagy menny orvoshoz azt tanácsolom.Mellesleg azért "pózolok" mert nőből vagyok és nem fogok állni mint egy szál fasz. Elhiheted,hogy nem neked szeretnék tetszeni kedves kritikus :) ...Többieknek köszönöm a válaszait :)
2011. aug. 28. 17:00
 20/35 anonim ***** válasza:
94%

en nem venném fel...

19F

2011. aug. 28. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!