Elmennétek a helyemben a strandra?
HA az a célod, hogy a helyi alfahímek mind rád másszanak, akkor természetesen neked is egy 50 kilós kis deszkának kell lenned, de ha a barátnőddel akarsz egyet bulizni és élvezni a napot, akkor ne érdekeljen, hogy hányan ismernek téged, ne foglalkozz senkivel...
Rosszabb esetben is annyi történik, hogy meglátják, hogy van rajtad mit fogni.. Ami azért lássuk be nem hátrány.. Nem mindenki a deszkákat szereti.
Szóval szerintem nem kell paráznod.. Nyugodtan menj el a strandra.
Egyébként az, hogy bikinit hordasz az teljesen mindegy. Láttam én már 150 kilós csajt is bikiniben... Ő se szégyellt elmenni a strandra. Akkor te miért tennéd??
17/L
Naná hogy el. Szerited a barántődnek hogyan esne ha elmondandád neki hogy ugrott egy jó nap mert dagi vagyok és melletted még dagibbnak látszom? Engem rohatdul idegesít mikor pl barátnőm kijeleti hogy ma nem jön velem vásárolni mégse, mert meleg van, rövidnacit kéne hordnania ahoz hogy ájuljon el, de dagi.
Szóval ha azt gondolod, emiatt nem mész strandra, és a barátnőd megsértődik, ne csodálozz.
Mondogasd, hogy "én vagyok a legszebb, én vagyok a legjobb" :) Reggelente a tükör előtt, vagy amikor eszedbe jut. Elsőre furcsa, meg röhejesen érezheted magad, de hidd el, jót tesz! :) A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben! Nem gond, ha le akarsz adni pár kilót, mert zavar, de attól még szeresd magad most is, úgy ahogy most vagy! :)
Szép vagy!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!