Helyemben elmennétek ma a strandra? 11 hetet töltöm holnap.
Figyelt kérdés
Szoboszlói strandra mennénk, ott elég tiszta a víz.2010. jún. 11. 08:57
1/7 anonim válasza:
Na, ez az amiben 2 táborra szakadnak a vélemények. Én mindhárom terhességemnél mentem az utolsó napig, strandra, uszodába. Soha nem kaptam elsemmit, a terhességek végén a vízben éreztem igazán jólmagam.Demások félnek a fertőzéstől, esetleg hajlamosabbak rá. Én mennék.
2/7 anonim válasza:
Hajdúszoboszlóra? ... Hú, ha megtehetném, már bent is lennék valamelyik medencében! :):):)
22 hetes kismami
3/7 anonim válasza:
Szerintem menj el nyugodtan. Használd ki a jó időt :)
Én is mentem terhesen, az elején amikor még nem tudtam, kb 9-10 hetes voltam. De pocakosan is voltam, és nem volt gond. Én tavaly voltam, de most is tervezzük, de már a bébivel :D Gratulálok a terhességedhez, és jó strandozást:)
egy 23 éves anyuka :)
4/7 anonim válasza:
Jövök, mint ellentábor: (de amúgy menj, de én parásabb típusba tartozom.) szóval én nem mentem be Magyarországon sehová, csak a tengerbe, amikor ott voltunk. A dokim azt mondta itthon sehovás e menjek. ( jó, ő persze hogy ezt mondja, így ő mossa kezeit). Szerintem ez attól is függ, hogy ki mennyire volt terhessége előtt fogékony a fertőzésekre. Nekem még soha életemben nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám, így valszeg terhesen sem kaptam volna el semmit, de azért azt a nyarat kihagytam. ha neked sem voltak ilyen problémáid, akkor menj szerintem.
5/7 anonim válasza:
én is holnap készülök, annyira melegem van hogy már alig várom,35 hetes kismama,jó strandolást neked!
6/7 anonim válasza:
Menj nyugodtan, én is voltam ilyen idős terhesen és nem lett semmi bajom!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, valószínű, h. akkor nem csak nézni fogom a kis családot, hanem bemegyek én is a vízbe. Egyépként nem vagyok parás típus. Gombás fertőzésem volt már vagy kétszer, de sosem a fürdő miatt. Pedig nyaranta, szinte minden hétvégén jártunk strandra.:) Jó pihenést nektek is.
2010. jún. 11. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!