Elmennétek műkörmöt csináltatni (zselé) egy olyanhoz aki bár nem végezte el a sulit, de szépet csinál (szebbet mint egyes végzett műkörmösök) és olcsóbban is 1500-2000 körül?
hát nem ártana egy tanfolyam.Ahol azokat az apró trükköket mutatják meg amitől jó manikűrös és műkörmös leszel.Én személy szerint szeretem a tapasztalt embereket és szívesebben járok olyanhoz aki tényleg műkörmös,és vágja a témát.Persze tuti sokan járnak majd hozzád mert olcsó
21L
Gyakorlat teszi a mestert! :P
Itt nálunk is van egy körmös akinek nincsen körmös végzése, és otthon csinálja a körmöket, ezért olcsón csinálja, de nagyon szépen!
De még hogy fel tudnak nyomni.Mivel pénzt is kérsz érte.És olyan pénzbüntetést kaphatsz hogy csak na.
Persze van aki nem ad nyugtát én mondjuk mindig kapok.
Biztos járnak hozzád mert olcsón megcsinálod,de tudod nem véletlenül kell tanfolyamot végezni.ennyi erővel adhatnék otthon jogi tanácsokat mert full ötös vagyok polgári meg büntetőjogból.Igaz hogy nincs jogász végzettségem dehát értek hozzá.
Hát adj jogi tanácsot, miért ne adhatnál, ha egy ismerősöd tudja rólad, hogy otthon vagy a témában és kérdez tőled, te nem felelsz, mert nem vagy jogász?
Ugyanez a műköröm is Én magamnak csinálom már egy ideje és ha megkér egy ismerősöm, vagy annak az ismerőse szívesen megcsinálom nekik 1500 Ft-os anyagárban,mert hobbim és szeretem csinálni nem keresni szeretnék vele.
Ha elviszed egy ismerősöd szívességből valahová kocsival, nem kérheted el a benzin/anyagárat tőle mert nem vagy sofőr vagy taxis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!